dostum. boş kutuları niye arabadan dükkana dükkandan arabaya nakletsinler. ayrıca üzerlerinde barkoduydu osuydu busuydu yazıyor. gözümle gördüm . yanlarından geçtimBelki boş kutu o
Aras kargo da benim a4 tech r80 ghost aldım bloody onu kapıya bırakıp gitmişler dışarı yani biri alsa ne olacak anlamadımBro adamlar kolinin içindeki olana takmıyolar zaten ptt yi tercih ederim
Adamlar kargoya gelen eletronik cihazlarınin paketini delik deşik ediyorlar
Düsün yani pc almışın kapıya atıp gidiyolar
bende aras yada mng kullanıyorum zatenBeyler. Sakın. Hata yapıyorsunuz. evimin yakınında var. abi böyle birşey yok. kutular havada uçuşuyor. kimse de şeyine sallamıyor. anlamıyorum nasıl?
kimsenin umurunda değil orada bin liralık ürünler bile var. şahsen ben. 800 liralık bir kulaklık söylemiştim. pişman oldum. çok korktum birşey olacak diye kulaklığa ve gidip kendim aldım şubeden.
arabadan dükkanın içine. dükkanın içinden arabaya fırlatıyorlar.
benimde bikaç sefer adres bulunamadı diye kargomu getirmedilerBeyler. Sakın. Hata yapıyorsunuz. evimin yakınında var. abi böyle birşey yok. kutular havada uçuşuyor. kimse de şeyine sallamıyor. anlamıyorum nasıl?
kimsenin umurunda değil orada bin liralık ürünler bile var. şahsen ben. 800 liralık bir kulaklık söylemiştim. pişman oldum. çok korktum birşey olacak diye kulaklığa ve gidip kendim aldım şubeden.
arabadan dükkanın içine. dükkanın içinden arabaya fırlatıyorlar.
Vallaha bende öyle bir sorun olmadı inşallahda olmaz .Dbenimde bikaç sefer adres bulunamadı diye kargomu getirmediler
hangi şehir sizin bulancakta temizYani bu şubeden şubeye değişir, buradaki yurtiçi gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?