yani bence gayet yapıyor, hem manası bitmiyor hem de itemi bitirince kastığı iteme göre erkenden fazla ad veya ap geliyorBu ciddi ciddi iş yapıyorsa sarar
yani bence gayet yapıyor, hem manası bitmiyor hem de itemi bitirince kastığı iteme göre erkenden fazla ad veya ap geliyor
yakın zamanda fixlenirGüncel olarak TR serverinde bugün arkadaşımın oyununda yaptıklarını gördüm, gözyaşı bulunan arkadaşın içine sürekli girip çıkınca gözyaşı stackleniyor absürt bir şekildeBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapvandirilin videosuna gidip bakarsanız daha iyi anlatacaksınız zatenmid cassi veya bot ezreal gibi maçlarda çok rahat yararlanabilirsiniz
onu herkes biliyor, fixlenene kadar kullan işteyakın zamanda fixlenir
FIXI Koymuşlar hocamGüncel olarak TR serverinde bugün arkadaşımın oyununda yaptıklarını gördüm, gözyaşı bulunan arkadaşın içine sürekli girip çıkınca gözyaşı stackleniyor absürt bir şekildeBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapvandirilin videosuna gidip bakarsanız daha iyi anlatacaksınız zatenmid cassi veya bot ezreal gibi maçlarda çok rahat yararlanabilirsiniz
oo hocam izledim videoyu baya iyi bug gibiGüncel olarak TR serverinde bugün arkadaşımın oyununda yaptıklarını gördüm, gözyaşı bulunan arkadaşın içine sürekli girip çıkınca gözyaşı stackleniyor absürt bir şekildeBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapvandirilin videosuna gidip bakarsanız daha iyi anlatacaksınız zatenmid cassi veya bot ezreal gibi maçlarda çok rahat yararlanabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?