Leke cikaricilar xikarmazmi Arkadaşlar ben senelerce top oynadım hep dışardan içeri girmedim kendime bakmadım şimdi bakmak istiyorum da yuzumde güneş den galiba öyle izler ve cizikler var bunlardan kurtuluş yok mu yeni değil 2 3 yıllık yuzumde kahve öyle izler var ya temiz olmasını istiyorum yaşım 17
Uzman bir dermatoloji doktoruna görün kardeşim, aynı durumdan bende birkaç ay tedavi gördüm şuan durum gayet iyi, benim yüzde benek benek siyahlıklar vardı
Cilt kremleri veyahut diğer temizlemek için kullanılan malzemeler sana bir yere kadar yetebilir bunlarda seni ne kadar tatmin eder bilemem ama yinede bir dene derim.
Kardeşim cilt doktoruna görün önce onun tavsiyelerini dinle sonra ona göre iş yap. Çünkü yüz bakım kremiymiş falan filan boşver onları. Dediğim gibi cilt doktoruna gitmeni tavsiye ederim
Arkadaşım öyle ezbere krem felan kullanılmaz yüz için, git dermatoloji doktoruna bir görün. Yüzde leke, yara, sivilce dahi hafife alınacak şeyler değil karaciğer ile bağlantılı olabiliyor. Kontrolünü yaptır o zaten duruma göre hareket edecektir. Ezbere eczaneden edinme bilgilerle hareket edilecekse bu bölüme zaten gerek yok değil mi