4 Mar 2017 #1 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 10 HİZMET YILI Bu yöntemle arkadaşlarınıza veya kendin yüzünüze bayrak ekleyebilirsiniz. 1-) İlk başta bu siteye giriyoruz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2-) Ardından ''Choose photo'' yazan yere tıklayıp bilgisayarımızdan resmimizi seçiyoruz. 3-) Gerekli yüz simgesini ve bayrak resmimizi seçiyoruz. 4-) Son olarak alt tarafta ''GO'' yazan yere tıklayıp resmimizi alıyoruz
Bu yöntemle arkadaşlarınıza veya kendin yüzünüze bayrak ekleyebilirsiniz. 1-) İlk başta bu siteye giriyoruz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2-) Ardından ''Choose photo'' yazan yere tıklayıp bilgisayarımızdan resmimizi seçiyoruz. 3-) Gerekli yüz simgesini ve bayrak resmimizi seçiyoruz. 4-) Son olarak alt tarafta ''GO'' yazan yere tıklayıp resmimizi alıyoruz
4 Mar 2017 Yasaklandı #2 Chaky C Seçkin Üye Katılım 30 Eyl 2016 Mesajlar 385 Tepki puanı 6 9 HİZMET YILI Resmi Kendin Upload edermisin
4 Mar 2017 Konuyu başlatan #3 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 10 HİZMET YILI Chaky' Alıntı: Resmi Kendin Upload edermisin Genişletmek için tıklayın ... Q:WEqWE kardeşim ne diyorsun sen? zaten resmin sitesini veriyorum hangi kafadasın anlamıyorum
Chaky' Alıntı: Resmi Kendin Upload edermisin Genişletmek için tıklayın ... Q:WEqWE kardeşim ne diyorsun sen? zaten resmin sitesini veriyorum hangi kafadasın anlamıyorum