yaşıma göre biraz fazla zayıfımÇok efor sarfediyorsun bir de bir şey sorabilir miyim kilonuz var mı
eskiden çalıştığım yerdekiler çok sigara içiyorlardı yani patronun 4-5 arkadaşı gelince hep beraber içerlerdi dükkan duman olurdu bende o o dumana maruz kalırdım ben içmiyorum ama bende nefes almamda sorun oluyor eskiden daha kötüydü derin nefes alınca nefes almış gibi olmuyordum yüzerkende aynısı oluyor nefes alıyorum almamışım gibi oluyor birde suyun altında nefes verdiğim için dahada zorlanıyorumEğer sigara kullanıyor isen bir süre sonra kesilmelerin akciğerden dolayı normal olabilir.
Pasif içicilik te insanı etkileryaşıma göre biraz fazla zayıfım
Post automatically merged:
eskiden çalıştığım yerdekiler çok sigara içiyorlardı yani patronun 4-5 arkadaşı gelince hep beraber içerlerdi dükkan duman olurdu bende o o dumana maruz kalırdım ben içmiyorum ama bende nefes almamda sorun oluyor eskiden daha kötüydü derin nefes alınca nefes almış gibi olmuyordum yüzerkende aynısı oluyor nefes alıyorum almamışım gibi oluyor birde suyun altında nefes verdiğim için dahada zorlanıyorum
evet malesef onun yüzündemiş :/Pasif içicilik te insanı etkiler
Pasif içicilik nedir: biri içerken dumanına maruz kalmak
Öncelikle geçmiş olsun diliyorum zamanında yanımda çok sigara içerler idi Ben de nefes nefese ama ne zaman ki Sigara içenlerde uzaklaştım nefes Kondüksiyonum düzelmeye başladıevet malesef onun yüzündemiş :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?