- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Bu uzun yorumunuz ve fikirlerinizi belirttiğiniz için çok teşekkür ederim.Şöyle Açıklayabilirim Bu Dedikleriniz Geçmişe Gitme Önermesinde Kabul Görebilecek Bir Durumdur Peki Geçmişe Gitme Önermesinin Doğruluğu Nedir Ben Söyleyeyim ''0'' Geçmişe Gidilemez Sadece Gözlemlenebilir Paralel Evren Kısmına Gelince ''Quartztifisatic Hydronom'' Bunun İspatıdır Bununla İlgili Ayrı Bir Tez Yazıyorum Zaten Şuanda Özet Geçeyim Bu Dediğimiz Maddesel Olmayan Ancak Maddeye Benzer Özellikler Gösteren Yapı Karanlık Enerjinin Yoğunlaşması İle Oluşuyor İmkansız Gibi Tabi Gözlemleme Şartları Yok Zaten Ancak Mümkündür Bu Kadar Süre Zarfında(Evrenin Yaşı) Dediğimiz Kısım Bende Şöyle Bir Teori Atayım O Zaman) Işık Ve Zamanın Aynı Olması İçin 2 Veya Daha Fazla Boyutlu Bir Ortama İhtiyaç Vardır Tamam Şartları Sağlıyor Evrenimiz Ancak Bunu Oluşturan 2 Boyutlu Kısımı Biliyoruz Geriye Kalan 2 Boyutlu Kısım Teoriktir Yani Demem O Ki Bizim Gözlemlediğimiz 2 Boyutlu Kısımda Geleceğe Gitmenin Mümkün Olduğu Bilgisi Vardır Ancak Teorik Boyutlarda Bunun Zıt Hali Yani Geçmişe Gitme Halinin Olduğu Söylenemez Ki ''Nuclear Reaction''+Non Madde Den Oluşan Bu Kısımların Hal Durumu Sürekli Değişiyor...
Ama malesef makinam tetik anında her şeyi durdurdu zaman durdu ve ilerlemiyorulan hiç böyle düşünmemiştim ha. adam geçmişe giderse tekrar doğup sonra tekrar geçmişe gidip yok olacak. çünkü geçmişe giderse kendi hayatının da geçmişine gidecek falan. vay anasını.
Haklısınız teori doğru bir tanım olmadı değiştirebilirsem değiştiricemProblem Yok Gençler De Önce Bir Teorinin Tanımını Doğru Yapmak Gerekir Teori Deneysel Olarak Veya Tecrübesel Olarak Kabul Görmüş Bilgiye Denir Arkadaşımız Güzel Düşünmüş Ancak Bu Teori Değildir Hipotezdir Kafa Karıştırmaya Gerek Yok Bu Yüzden...
Peki o mesafede bir ayna var dünyayı yansıtıyor. Bende dünyadan teleskopla o aynaya bakıyorum ayna tümsek ayna bu arada yani odaklandığı yeri büyütüyor. Ne görürüz?Geçmişe gitmek imkansız. 66 milyon ışık yılı uzaklıkta olan bir noktaya git -gitme imkanın varsa- ve eline bir teleskop alıp dünyaya bak ve karşında dinozorlar, şu an olmayan ama milyon yıl önce varlığını sürdüren canlılarla baş başasın (!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?