Donator
çok sistematik bir çalışma yaptın ya ahahahaBitcoini diyecektim bende sen onu söylemişsin 10 sene öncesine gider ve çıkan büyük ikramiyelerin sayılarını not alıp gün gün loto oynanıp bütun büyük ikramiyerini toplar ve dolara yada euro ya basardım
Hayaller bitcoin hayatlar etherum bile değil doge coinlerle oynuyoruzçok sistematik bir çalışma yaptın ya ahahahasanırım bitcoin'i bilen herkes geçmişten bitcoin almak istiyor
1 dk 1 dk asdas Osmanlı dönemine gidip (OSMANLI DÖNEMİNE) onlara gelecekte olanları söyleyerek Osmanlıyı sen kurardın ve bunu Osmanlı döneminde yapacaksınOsmanlı dönemine gider ve gelecekte olanları söyleyip Osmanlıyı ben kurardım
Sen olayı yanlış anladın yada ben yanlış anlattım Osman Gazi daha kurmadan Osmanlıyı ben kurucaktim1 dk 1 dk asdas Osmanlı dönemine gidip (OSMANLI DÖNEMİNE) onlara gelecekte olanları söyleyerek Osmanlıyı sen kurardın ve bunu Osmanlı döneminde yapacaksınOsman gazi kelleni uçurmazsa iyidir be kardeşim.
sadece bitcoin mi var tüm maçların sokrlarını kaydeder ona gçre iddia oynarım kazandığım para ile de dolar ve euro alırım ve tekrar gğnğmüze geri gelirim zaten geçmişte yatırmışım 5 dk da param yükselir hahahaahTam şuanda bir makineye denk geldiniz ve zamanda yolculuk yapabileceğiniz bilgisi var üzerinde. Test için 5dk önceye gitmeye karar verdiniz ve gerçekten de çalıştığını gördünüz. Yapacağınız ilk şey nedir?
Ben direkt bitcoin'in çıktığı döneme gider tüm paramla bitcoin alır sonra full yatardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?