- Konuyu başlatan
-
Donator
Herkes bitcoin, iddaa, at yarışı falan diyordu böyle bir yorum cidden beni etkiledi. Umarım gelecekte tekrar kazanırsın yengeyi abi saygılarzamanda yolculuk yapsaydım tekrar 18 yaşımda olmak isterdim yaş şuan 32 neden derseniz buğday sarısı saçları okyanus dolusu gözleri ay parıltısı yüzünün
naifliği aşk olduğum şuan kızı değil kadını geri kazanmak ozaman hüngür hüngür ağlardım heralde seviçten
aynısını bende yapardımGider evi arabayı motoru cartı curtu satar hepsini bitcoine basıp sonra emekliliğimi yaşardım.
Ben Antik Yunana giderdim zamanlarına göre nasıl bu kadar gelişmiş biR medeniyet olduklarını hep merak etmişimdir.Tam şuanda bir makineye denk geldiniz ve zamanda yolculuk yapabileceğiniz bilgisi var üzerinde. Test için 5dk önceye gitmeye karar verdiniz ve gerçekten de çalıştığını gördünüz. Yapacağınız ilk şey nedir?
Ben direkt bitcoin'in çıktığı döneme gider tüm paramla bitcoin alır sonra full yatardım
Kesinlikle bende aynısını yapardımGider evi arabayı motoru cartı curtu satar hepsini bitcoine basıp sonra
Geleceğe giderdim zaten büyük ihtimalle çoğu sorun çözüleceği için parayı ve sınavları dert etmezdimTam şuanda bir makineye denk geldiniz ve zamanda yolculuk yapabileceğiniz bilgisi var üzerinde. Test için 5dk önceye gitmeye karar verdiniz ve gerçekten de çalıştığını gördünüz. Yapacağınız ilk şey nedir?
Ben direkt bitcoin'in çıktığı döneme gider tüm paramla bitcoin alır sonra full yatardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?