Zamanında Beni Nasıl Bilirdiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Yetkili olduğum zamanlardan beni bilenler tanıyanlar beni nasıl bilirdiniz acaba sırf merak ettiğimden dolayı bu konuyu açıyorum.Yetkili olarak görevini gerektiği yönlerde yapıyormuydum sizlere göre,sert kuralları ihlal etmediği sürece tölerans tanıyor muydum veya tekrar yetkili olmamı ister miydiniz cevaplarınızı bekliyorum

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
valla memnundum elinden ban yemek güzeldide anlamadığım sebeplerden uyarı yiyordum

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
valla memnundum elinden ban yemek güzeldide anlamadığım sebeplerden uyarı yiyordum
İhlal etmediğin kural yoksa zaten uyarı atmam ki yeri geldiği zaman tölerans gösterip uyarı bile atmıyordum.Telafisi olmayan konularda uyarı veya ban atıyordum.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
bi eski nickini at usta 50 kere değiştirdin galiba öyle hatırlıyorum

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Rahmetliyi iyi bilirdik, acaba benim hakkımda ne düşünüyorlar geçen görevi bıraktık kesin kötü yorumlar gelicek biraz dan

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Valla iyi bilirdik abi seni tekrar görevine dönersen de iyi olur yani :D benim düşüncem bu, bu arada paramanyaya arada gir de oynayak

Üye
7 HİZMET YILI
Rahmetliyi iyi bilirdik be şu hesapların şifrelerini unutmasaydım bende onaylı üyeydim vay be yıllar geçmiş bu sitede en azından sizlerle bitiriyorum ömrümü.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Anaa ExPlus sen miydin. Hatırladım yaza girmeden önce forumda baya aktif olduğum sıralarda elinden az ban yemedim :D. Ama samimi adamdın hangi konuya insem vardın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...