Onaylı Üye
Herkeste kesiliyor modemin arayüzüne erişemiyorum şifreleri değiştirmişHerkeste kesiliyorsa modem resetleyip arayüze girmen lazım.Eğer sadece sende kesiliyorsa mac adresinden yasaklamıştır mac adress changer kullan telefon içinde var bilgisayar içinde.
Evet fayda etmiyorBilgisayarın veya herhangi bir cihazın saatini geriye almayı denedin mi?
| P-Link | admin | turktelekom |
| Airties | admin | ttnet |
| ZyXEL | admin | 1234 |
| Huawei | admin | superonline, ttnet, admin |
Aynen dostum bilgisayar muhendisi kendisi zor bi durumdayimBabanın haberi olmadan yapman biraz zor kısıtlama işlemini bir şekilde kapatsan bile , bu düzeneği kuracak kadar zeki bir baban var , devre dışı bıraktığından illaki haberi olur
Boşa patinaj çekme bence
şifreyi degiştirmiş kankam reset atsamda 2 3 gune anlayip yeniden koyar uğraşmak istemiyorum açıkcasımodemin arkasında küçük delik olur onu iğne ile 5-10 saniye beklet direk fabrika reset at
Sonra modem şifreleri ve isimleri bunlardır.
P-Link admin turktelekom Airties admin ttnet ZyXEL admin 1234 Huawei admin superonline, ttnet, admin
Teşekkürler dostum deneyeceğim. Bilgisayar mühendisi kendisi büyük sıkıntı oluyorModeme reset çekebilirsin eğer olmassa modemin arkasındaki ıp al ve tarayıcıya yapıstır şifreni ve kullanıcı adını gir Ağ ve Şifre Bölümünde Zamanlı Net Kısmın Değiştir Bu arada baban çok zeki
Müşteri hizmetlerine hiç bulasmak istemiyorum acikcasi ilk yolu tercih edeceğim gibi duruyor2 yol var, babanla pazarlığa otur hallet ya da müşteri hizmetlerini ara internet kullanıcı adı ve şifreyi al modemi fabrika ayarlarına döndür, sıfırlandıktan sonra default ayarlarla gir arayüze, internet kullanıcı adı ve şifresini yaz tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?