Onaylı Üye
50 mesajım yokBöyle tipleri ezmek için böyle bir sitede bulunmaya ihtyaç duyman garip
adc'yi çıkartıcam diyip karşı takımın en tankına u atıp dmg çıkaramayıp ölen zedin takımının zede ana bacı sövünce kameralara yansıyan 480p fotoğrafıbro zedlerin tek amacı karşı adc çıkarıp tflerde canı az kalana dalmak böyle olmaları normal karşılar oldum kill aldıkça evrim geçiriyorlar oyunda
Kled alıp kafasına q bastıktan sonra ölüyoLane de sürekli emote ve ctrl 6 basıp beyinsiz olduğunu kanıtlayan akli sorunlarla ve asosyallikle mücadele edip maks 5 sene sonra in11212tihar edicek tipler.Q tutturamazlar tek başarıları 7LV zed e sahip olmalarıdır.
Genelde gümüş liginde takılırlar ve vasıfsız sivilceli 16 17 yaşında elemanlardan oluşur bu kitle.
Böyle tipleri ezmekten inanılmaz zevk alıyorum..Siz ne düşünüyorsunuz ?
Seri seri kasmaya çalışıyor olmanda ayrı bir garip50 mesajım yokSc kullanmıyorum
İnan bana teemo ile kesiyorum böyle insanları acı çektire çektireLane de sürekli emote ve ctrl 6 basıp beyinsiz olduğunu kanıtlayan akli sorunlarla ve asosyallikle mücadele edip maks 5 sene sonra in11212tihar edicek tipler.Q tutturamazlar tek başarıları 7LV zed e sahip olmalarıdır.
Genelde gümüş liginde takılırlar ve vasıfsız sivilceli 16 17 yaşında elemanlardan oluşur bu kitle.
Böyle tipleri ezmekten inanılmaz zevk alıyorum..Siz ne düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?