Ben dostluğa inanmıyorum arkadaş ve yakın arkadaş vardır benceİyi bir dostun varsa zaten zihnin rahattır
Kitap okuma alışkınlığım yok fakat kazanmak gerçekten çoğu şeyde üste taşıdığını düşünüyorum bendeBence aslında bunun en baştan oluşmamasını sağlamak daha kalıcı bir çözüm olur . Bunu da kendi zevkine ait kitap içerikleri tüketerek sağlayabilirsin. Günde az miktarda sayfa okusan bile düzenli okuman çok şey değiştirir ayrıca akademik olarak da seni üst seviyeye taşır .
Direkt beyni silmek lazım arınamıyorumBeynindeki kötü şeyleri sil kontrol edersin
ben böyle durumlarda sadece işin sonunda mutlu olcağımı düşünerek full motivasyon o işe veriyorum kendimi sadece aklıma sonunda mutlu veya rahat olucağımı getiriyorum aklıma ama bazen dediğin gibi bir anda bütün heves kaçabiliyor tam çözümünü bende bulamadım ama sonuna odaklanmak bana yetiyor sende deniyebilirsin.Merhabalar,
Yapacağınız bir işi düşünelim gerçekten yapmak başarmak istiyorsunuz sonucunda mutlu olacağınıza inanıyorsunuz bu bir sınav, ders çalışmak, spor, diyet, arkadaş edinmek başarmak istediğiniz her şey olabilir gerçekleştirmek için gerekli adımlar doğrultusunda ilerlemeye başlarken her şey yolunda giderken küçük bir sarsıntı veya birden rastgele bi sebepten dolayı beyninizin doğrultusunda vücudunuzun bu işi yapmak istemediği için başarısızlıkla sonuçlanıyor zihninizi kontrol edemiyorsunuz bu durumda ne yapıyorsunuz çözümünü nasıl buluyorsunuz bu sorun çözüldüğünde gerçekten başarıyla sonuçlanacağını düşünüyorum
Cevaplarınız için teşekkürler
iyi bir aile yani seni anlayan seni dinleyen ve yardımcı olmaya çalışan bir ailen var ise net çözüm olmasa da fikirlerim ve düşüncelerim değişiyor.Merhabalar,
Yapacağınız bir işi düşünelim gerçekten yapmak başarmak istiyorsunuz sonucunda mutlu olacağınıza inanıyorsunuz bu bir sınav, ders çalışmak, spor, diyet, arkadaş edinmek başarmak istediğiniz her şey olabilir gerçekleştirmek için gerekli adımlar doğrultusunda ilerlemeye başlarken her şey yolunda giderken küçük bir sarsıntı veya birden rastgele bi sebepten dolayı beyninizin doğrultusunda vücudunuzun bu işi yapmak istemediği için başarısızlıkla sonuçlanıyor zihninizi kontrol edemiyorsunuz bu durumda ne yapıyorsunuz çözümünü nasıl buluyorsunuz bu sorun çözüldüğünde gerçekten başarıyla sonuçlanacağını düşünüyorum
Cevaplarınız için teşekkürler
Yalnız başıma olduğumda sıkıntı olmuyor ama hedefe çok iyi kitleniyorum diğer türlü bahaneler öne geçiyor gibi oluyorİstediğim kadar sarsılayım işin sonuna odaklandığım için sorun olmuyor benim için aynısını da tavsiye ederim herkese mentalinizi güçlü tutun hiçbir şey sizin iradenizi ve kararlığınızın önüne geçemez pes etmeyin sakın hayatta hiçbir zaman
Haklısın yada gerçekten yapmak istemiyor gibi bahaneler önde oluyor gibi hissediyorum şuan da bakalım önerini deneyeceğimben böyle durumlarda sadece işin sonunda mutlu olcağımı düşünerek full motivasyon o işe veriyorum kendimi sadece aklıma sonunda mutlu veya rahat olucağımı getiriyorum aklıma ama bazen dediğin gibi bir anda bütün heves kaçabiliyor tam çözümünü bende bulamadım ama sonuna odaklanmak bana yetiyor sende deniyebilirsin.
Mantıklı bende stresi düşürdüğünü düşünüyorum arkadaşlarınla vakit geçirmek vs. teşekkürleriyi bir aile yani seni anlayan seni dinleyen ve yardımcı olmaya çalışan bir ailen var ise net çözüm olmasa da fikirlerim ve düşüncelerim değişiyor.
Hedefe ulaşırken yaklaşmışken sıkıntı çıkıyor sonrasında bakalım yapacağızEn ince ayrıntıyı bile düşünüp , plandan şaşmamak .. Hedefe ulaşmanın en net yolu
Vaktim çok fazla yok günde 5 saat uyuyabiliyorumGüzel sağlıklı bir uyku.
Uyuyorum da faydası yok gibi
Enerjiden ziyade vazgeçme durumu gibi oluyor biraz da inancını kaybediyorsun yani bir neviBana yardımcı olan şeyler meditasyon, soğuk duş, spor odaklanmama yardımcı oluyor hepsi kırmızı et de iyi geliyor enerjim düşmüyor.
Doğru iradeye kaybetmesek güzel olacakDikkatli olun ve önce psikolojik olarak rahatlayın, sonra doğru zamanda karar verin.
Benim anlattıklarım da irade veriyo işte güçleniyosun odaklanıyosun inancın geri yerine geliyo ama inanç problemi yaşıyorsan eğer inançlı insanları dinlemeye başla hayat yaşamaya değer.Yalnız başıma olduğumda sıkıntı olmuyor ama hedefe çok iyi kitleniyorum diğer türlü bahaneler öne geçiyor gibi oluyor
Haklısın yada gerçekten yapmak istemiyor gibi bahaneler önde oluyor gibi hissediyorum şuan da bakalım önerini deneyeceğim
Mantıklı bende stresi düşürdüğünü düşünüyorum arkadaşlarınla vakit geçirmek vs. teşekkürler
Hedefe ulaşırken yaklaşmışken sıkıntı çıkıyor sonrasında bakalım yapacağız
Vaktim çok fazla yok günde 5 saat uyuyabiliyorum
Uyuyorum da faydası yok gibi
Enerjiden ziyade vazgeçme durumu gibi oluyor biraz da inancını kaybediyorsun yani bir nevi
Doğru iradeye kaybetmesek güzel olacakteşekkürler
Ben zaten spor yapıyorum uzun süredir ama teşekkürlerBenim anlattıklarım da irade veriyo işte güçleniyosun odaklanıyosun inancın geri yerine geliyo ama inanç problemi yaşıyorsan eğer inançlı insanları dinlemeye başla hayat yaşamaya değer.
daha yazdığım şeyler varBen zaten spor yapıyorum uzun süredir ama teşekkürler
Hayatta bir çok şeyi aynı anda yapman gerekiyor amaHer konuda ve her işte aynı anda yeteneğin olamaz , bence beyinin en etkili kullandığıb yol yeteneğin veya hevesin olan konulardır bu konulara yoğunlaştığın zaman zihninin boşaldığını (rahatladığını) fark edeceksin
Teşekkürler daha iyisini yapacağımzihin problemleri yaşıyorsan psikoloji uzmanlarına danış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?