Onaylı Üye
kankacım sen en yakın zamanda bankaya giderek tc kimliğin ile bankacıyla konuşuyosun dijital bankacılık kaç senedir var bankada herşey çözülür en rahatı ve garantisi orasıhesap hareketlerime bakamıyorum çünkü dijital bankacılığımın da erişimi elimden gitti yani kontrol bende yok ve ne yapacağımı da bilmiyorum
Post automatically merged:
discord adı verebilicek varsa danışmak isterim kendisine daha detaylı bir şekilde çünkü korkmuş durumdayım
tamam ama rica etsem sen bilgilisin bu konuda daha detaylı anlatabilmem için discorddan iletişime geçebilir miyiz?kankacım sen en yakın zamanda bankaya giderek tc kimliğin ile bankacıyla konuşuyosun dijital bankacılık kaç senedir var bankada herşey çözülür en rahatı ve garantisi orası
burdan mesaj yazabilirsintamam ama rica etsem sen bilgilisin bu konuda daha detaylı anlatabilmem için discorddan iletişime geçebilir miyiz?
dijital bankacılığıma da hiçbir şekilde erişimim yok o yüzden hesabımdaki hareketlere de bakamıyorum zaten 200 TL para vardı hesabımda çok yoktu ama ben kıbrısta öğrenciyim ve babam bana haftalık para gönderiyor ben bu durumda eğer hesabım kapandıysa başka hiçbir hesabım da yok ne yapacağım nasıl kart bilgilerim çalınır onu da anlamış değilim. Bu siteden değil ama başka bir siteden bugün bir script indirdim acaba onunla alakalı olma şansı var mıdır bilgilerimi çalmış olabilir mi ?burdan mesaj yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?