Uzman Üye
Lp olayı bayağı az geliyor diyebilirim wr olayı yüksek olursa orası ayrı tabii ki yeni güncellemeyle birlikte dereceli güncellemelerinden bahsediyorum daha da fazla gelip gidebilir rank atlaman için de o elolarda tamamen kompozisyon ve eşleşme bilgisi olması lazım kafana göre şampiyon alamazsın ve tabii ki oyun bilgini de gerek early gerek makro daha fazla geliştirmen lazım kısaca bu kadarArkadaşlar merhabalar yakın zamanda ustalık seviyesine çıkacağımda ustalık,üstatlık,şampiyonluk aşamalarında nasıl bir üst ranka geçiyoruz lp olayı falan ne biraz açıklayabilir misiniz hiçbir bilgim yokmesela ustalıktan üstatlığa nasıl geçiliyor üstatlıktan şampiyonluğa nasıl geçiliyor
en doğru şekilde anlatmış helal olsunLp olayı bayağı az geliyor diyebilirim wr olayı yüksek olursa orası ayrı tabii ki yeni güncellemeyle birlikte dereceli güncellemelerinden bahsediyorum daha da fazla gelip gidebilir rank atlaman için de o elolarda tamamen kompozisyon ve eşleşme bilgisi olması lazım kafana göre şampiyon alamazsın ve tabii ki oyun bilgini de gerek early gerek makro daha fazla geliştirmen lazım kısaca bu kadar
10 yıldır lol oynuyorum ve rank atlamakla ilgili hicbirfikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?