I love Vi
Seçkin Üye
Kanka loot falan yaparız sağdan soldan miss gibi olur ya weapon geliştiririzvalla sarar boyle hayatta kalma adventure lari felan sarar beni ne yalan söyleyeyim
Kanka amaç da kimsenin hazırlıklı olmaması hızlı düşünmen gerek hızlı sessiz hareket etmen gerek düşmanın ailen olursa onları öldürmen gerek ki hayatta kalasınValla insanlar şurda virüs çıktı izdaham oldu heryerde hatırlarsın ilk günleri heleki bu durumda milyarlarca insan ne yapar acaba zor. yiyecek falan her yer düşmanın ailen bile olabilir bilemiyorsun hayatta kalma becerin yoksa yaşaman imkansız..
ya ileride ileriye dönük evine hazırlık yapıcaksın sığınak böyle durumda aylarca yetecek yiyecek iceceğin olucak yada hayatta kalma bilgin olucak başka türlü zor. TWD izleyen anlar
ulan biidemekan kurdukmu dadından yenmezKanka loot falan yaparız sağdan soldan miss gibi olur ya weapon geliştiririz
Post automatically merged:
Kanka amaç da kimsenin hazırlıklı olmaması hızlı düşünmen gerek hızlı sessiz hareket etmen gerek düşmanın ailen olursa onları öldürmen gerek ki hayatta kalasın
işte dediğin gibiyse eğer anlık olacak birşeyse HAYATTA kalma bilgin olucak yoksa sıfır şansın.Kanka loot falan yaparız sağdan soldan miss gibi olur ya weapon geliştiririz
Post automatically merged:
Kanka amaç da kimsenin hazırlıklı olmaması hızlı düşünmen gerek hızlı sessiz hareket etmen gerek düşmanın ailen olursa onları öldürmen gerek ki hayatta kalasın
kanka bu kadar bilgi topladıktan sonra hayatta kalamazsak da o bizim ayıbımız olsun utanç içinde ölürüm yaniişte dediğin gibiyse eğer anlık olacak birşeyse HAYATTA kalma bilgin olucak yoksa sıfır şansın.
dünyanın en büyük salgını bizde zaten ampul salgını diyolar koyundan koyuna geçiyormuşBi tık bilim kurgu filmine dönmüş konu ama güzel olurdu yine deBu gidişle başımıza gelmeyen kalmayacak zaten
Zombi olsaydım emin ol ki ilk basacağım yer eski sevgililerimin evleri JQWEJLKASFGJŞASsarar sarmasınada ben hep zombi salgınında falan ya zombi olursam diye düşünüyorum jsnmdjsmdjsmndj sonuçta azınlık hayatta kalıcak
dmsjkmdjskmdjsmn knka heralde onu sen kontrol edemezdin o yüzden kötü olurduZombi olsaydım emin ol ki ilk basacağım yer eski sevgililerimin evleri JQWEJLKASFGJŞAS
öyle de sarar yaa borç derdi yok gelecek derdi yok sadece rğaaaaaaasarmaz abi dizi filmlerdeki gibi olsa sarabilirdi ama çoğumuz zombi oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?