Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI

Bir önceki oyunu olan Zombie Age 2 ile aynı konuya sahip Zombie Age 3, elinizdeki ekipmanlar ile zombi vurduğunuz bir aksiyon oyunudur. Zombi vurdukça para kazanıp, kazandığınız paralar ile de kendinize yeni silahlar alabilirsiniz. Fakat bizim verdiğimiz Apk sayesinde oyuna yüksek miktarda parayla başlayabilirsiniz. Ayıraca da oyundaki merminiz asla bitmez.

İndirmiş olduğunuz Apk'yı cihazınıza kurun ve oyuna giriş yapın.

Oyunun uygun olduğu tüm Android sistemlerinde çalışmaktadır.

Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

İndir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

VirüsTotal:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar .​

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Şimdi daha güzel olmuş , Eline sağlık.

#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ramazan ayında vakit geçirmek için en ideal oyunlardan birisi.

Varsa Ötesi Onuda Yaşarız
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Eline emeğine sağlık dostum bir şey sormak istiyorum bu tarz hileler nasıl yapılıyor ? veya telefondan yapıla bilir mi? Lucky Patcher diyecekseniz bunu biliyorum bana daha farklı birşeyler lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...