Zoom Hack for League Of Legends 64 bit (External Zoom Editor)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bazıları kullanışlı değil falan demişte jungle atan adamı nereye gidiyo diye kesmek iyi oluyor

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ban riski teşkil ediyor olabilir kaynakları yeterli degil gibi geldi yabancı site diye her zmaan güvenilir oldugu anlamına gelmiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ban sebebi olabilir mi ? böyle basit şeyden yemeyelim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
External Zoom Editor for Lol (64 bit)
Merhabalar. Öncelikle şunu belirteyim program bana ait değil yabancı bir forumdan aldım.
Kullanımı basit arkadaşlar. Verdiğim arşiv dosyasını indirin, aynı dizine veya klasöre çıkartın.
Lole girin. şampiyon seçiminde, lobideyken ve maç yüklenme ekranında açarsanız çalışmaz zaten hata veriyor. Maç başladıktan sonra Zoom editor yazan uygulamayı açın.
En üstte ZoomValue yazan kısım mapi uzaklaştırıyor. Diğer ayarlar hakkında hiçbir fikrim yok. 5-6 maç oynadım herhangi bir sorunla karşlaşmadım.
Ban atma riski bence düşük hatta yok gibi. Keyfinize bakın. iyi oyunlar. (Arkadaşlar bende her gün kullanıyorum eğer ban atarsa anında buraya gelip konuya yazarım, rahatınıza bakın)

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

derecelide oynarken hata verme ihtimali var mı? yani maçtan düşme ihtimali var mı?

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Eline sağlık, ban gibi birşey olmaz umarım.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ban riski varmi aga varsa direk sc kullanalim daha iyi yoksa bunu kullanabilirim

Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
External Zoom Editor for Lol (64 bit)
Merhabalar. Öncelikle şunu belirteyim program bana ait değil yabancı bir forumdan aldım.
Kullanımı basit arkadaşlar. Verdiğim arşiv dosyasını indirin, aynı dizine veya klasöre çıkartın.
Lole girin. şampiyon seçiminde, lobideyken ve maç yüklenme ekranında açarsanız çalışmaz zaten hata veriyor. Maç başladıktan sonra Zoom editor yazan uygulamayı açın.
En üstte ZoomValue yazan kısım mapi uzaklaştırıyor. Diğer ayarlar hakkında hiçbir fikrim yok. 5-6 maç oynadım herhangi bir sorunla karşlaşmadım.
Ban atma riski bence düşük hatta yok gibi. Keyfinize bakın. iyi oyunlar. (Arkadaşlar bende her gün kullanıyorum eğer ban atarsa anında buraya gelip konuya yazarım, rahatınıza bakın)

ban yeme durumu nedir ban yermiyiz rito ne zmaan fark edebilir :DDD

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
baya yararlı bu arada harita takibi yapmada zorlananlar için çok işlevlş birşey

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ban riski ile ilgili bir şey görmedim. güvenli olduğuna emin miyiz?