Onaylı Üye
bazıları kullanışlı değil falan demişte jungle atan adamı nereye gidiyo diye kesmek iyi oluyor
Im using now, an not bannedBan riski var mı ?
yeah, thats great zoom, works goodit works so good tbh thanks for tht script
derecelide oynarken hata verme ihtimali var mı? yani maçtan düşme ihtimali var mı?External Zoom Editor for Lol (64 bit)
Merhabalar. Öncelikle şunu belirteyim program bana ait değil yabancı bir forumdan aldım.
Kullanımı basit arkadaşlar. Verdiğim arşiv dosyasını indirin, aynı dizine veya klasöre çıkartın.
Lole girin. şampiyon seçiminde, lobideyken ve maç yüklenme ekranında açarsanız çalışmaz zaten hata veriyor. Maç başladıktan sonra Zoom editor yazan uygulamayı açın.
En üstte ZoomValue yazan kısım mapi uzaklaştırıyor. Diğer ayarlar hakkında hiçbir fikrim yok. 5-6 maç oynadım herhangi bir sorunla karşlaşmadım.
Ban atma riski bence düşük hatta yok gibi. Keyfinize bakın. iyi oyunlar. (Arkadaşlar bende her gün kullanıyorum eğer ban atarsa anında buraya gelip konuya yazarım, rahatınıza bakın)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
i dont can why you need zoom hack bro this dont good realyUsing it makes me able to see bigger
zoom hack her zaman riskli diye biliyorum ben ama1 haftadır oynuyorum ban atamadı ama bılmıyorum
ban yeme durumu nedir ban yermiyiz rito ne zmaan fark edebilirExternal Zoom Editor for Lol (64 bit)
Merhabalar. Öncelikle şunu belirteyim program bana ait değil yabancı bir forumdan aldım.
Kullanımı basit arkadaşlar. Verdiğim arşiv dosyasını indirin, aynı dizine veya klasöre çıkartın.
Lole girin. şampiyon seçiminde, lobideyken ve maç yüklenme ekranında açarsanız çalışmaz zaten hata veriyor. Maç başladıktan sonra Zoom editor yazan uygulamayı açın.
En üstte ZoomValue yazan kısım mapi uzaklaştırıyor. Diğer ayarlar hakkında hiçbir fikrim yok. 5-6 maç oynadım herhangi bir sorunla karşlaşmadım.
Ban atma riski bence düşük hatta yok gibi. Keyfinize bakın. iyi oyunlar. (Arkadaşlar bende her gün kullanıyorum eğer ban atarsa anında buraya gelip konuya yazarım, rahatınıza bakın)