Kardeşim bu hileyi ben paylaştığım günden bu güne attığım config ayarıyla kullanıyorum. 3 hesaptada kullandım, hiç birinde ban atmadı. Yani sonuçta ikimizde aynı oyuna giriyoruz, aynı hileyi açıyoruz değil mi? Ama zaten hile açıklamasını okursan eğer orada bazı hesaplara atacağını yazmışım. Her hilenin riski vardır ben zaten garanti vermiyorum. Daha öncesinde script falan açtıysan yada lol ile ilgili herhangi bir hile kullanmışsan, oyunun dosyalarında kalıntı bırakmış olabilir, bu yüzdende ban yiyor olabilirsin. Bu hiledende ban yemiş olabilirsin ama bende kullanıyorum. Eğer bende ban yersem zaten hile başlığına yazarım çalışmıyor diye. Ama bende çalışıyor. Hatta ayarlarını falan en yükseğe falan çekiyorum bazen ki eğer ban atarsa gelip konuya yazayım diye ama atmıyor.Sitede ki bypass ile yedek hesap da bir daha kullandım sonuç yine aynı 1 oyun attım sadece 1 saat sonra ban yedi. Arkadaşlar tek isteğim aslında normal sihirdar vadisi mapini birazcık zoomlamak, yani aram da ki zoom oranı gibi mesela çok birşey istemiyorum yani. Ypabileceğim birşey var mı bununla ilgili arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.
şuan detect kankam hiç bulaşma bence yada yedek hesabınla dene en fazla.ban testi ne durumda hocam
Doesnt work for me :/0x21E2E38 new
bu hile beni korkutuyor ya ban riski...
varmı uzun süre kullanan? ban yemeyelim sonra
Yasaklanabilir mi Test ettiniz mi?
ban testi ne durumda hocam
Is it bannable?
Cheat is detected. Ban atıyor dikkatbu tarz hileler ban yedirir mi neye göre yeriz