Zoom Hack for League Of Legends 64 bit (External Zoom Editor)

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Sitede ki bypass ile yedek hesap da bir daha kullandım sonuç yine aynı 1 oyun attım sadece 1 saat sonra ban yedi. Arkadaşlar tek isteğim aslında normal sihirdar vadisi mapini birazcık zoomlamak, yani aram da ki zoom oranı gibi mesela çok birşey istemiyorum yani. Ypabileceğim birşey var mı bununla ilgili arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sitede ki bypass ile yedek hesap da bir daha kullandım sonuç yine aynı 1 oyun attım sadece 1 saat sonra ban yedi. Arkadaşlar tek isteğim aslında normal sihirdar vadisi mapini birazcık zoomlamak, yani aram da ki zoom oranı gibi mesela çok birşey istemiyorum yani. Ypabileceğim birşey var mı bununla ilgili arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.
Kardeşim bu hileyi ben paylaştığım günden bu güne attığım config ayarıyla kullanıyorum. 3 hesaptada kullandım, hiç birinde ban atmadı. Yani sonuçta ikimizde aynı oyuna giriyoruz, aynı hileyi açıyoruz değil mi? Ama zaten hile açıklamasını okursan eğer orada bazı hesaplara atacağını yazmışım. Her hilenin riski vardır ben zaten garanti vermiyorum. Daha öncesinde script falan açtıysan yada lol ile ilgili herhangi bir hile kullanmışsan, oyunun dosyalarında kalıntı bırakmış olabilir, bu yüzdende ban yiyor olabilirsin. Bu hiledende ban yemiş olabilirsin ama bende kullanıyorum. Eğer bende ban yersem zaten hile başlığına yazarım çalışmıyor diye. Ama bende çalışıyor. Hatta ayarlarını falan en yükseğe falan çekiyorum bazen ki eğer ban atarsa gelip konuya yazayım diye ama atmıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
is it external or internal? do you have offsets perhaps?

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
i guess its bannable bro cuz i test it before and i got banned

HARD WORK does not offer a GUARANTEE OF SUCCESS
But WITHOUT
it, there is a GUARANTEE...
THE GUARANTEE OF FAILURE
Swag Lol GIF by League of Legends

Üye
Ödüller