Zor seçimler

Yaparmıydınız?

• Herkesi ve her şeyi çöpe atardım yoluma bakardım.

Oy: 3 100.0%
  • Ailemin ve çevremin sözünü dinlerdim ve istemediğim hayatı yaşardım.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İyi forumlar arkadaşlar sizlere bir sorum olacak aynı durumu yaşamış kişiler cevap verirse daha mutlu olurum sorum şu;

Kendi iyiliğiniz, geleceğiniz için ailenizin ve çevrenizin yapma dediği istemediği bir planınız olsa sonuçlarının kötü olacağını bilseniz dahi geleceğiniz için herkesi ve her şeyi boş verip planınızı uygular mıydınız?

Biliyorsunuz ki bu plan sizi kurtaracak %100 çıkış yolu sizin için fakat kimse yapmanızı istemiyor çünkü onların ideallerine düşüncelerine vs. vs. karşı şekilde hareket edeceksiniz ama eğer onların sözünü dinleyip istedikleri gibi hareket ederseniz hem elinizdeki fırsat kaçacak ve hayatınız boyunca asla istemeyeceğiniz şekilde yaşayıp devam edeceksiniz.

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bu hayatta risk alınmadan asla düzlüğe çıkılmıyor. seni çok iyi anlıyorum ama ne olursa olsun içinde utke olarak kalacağına risk al bence aydınlığa kavuşacaksın kardeşim. İlk başlar üstüne çok gelecekler ama ne olursa olsun başarılı olduğunu gördükçe onlar kendilerinden utanacaklar. Pişmanlığı sen yaşama onlar yaşasın. Hayat 2. bi şansı bize vermiyor kendi şansını kendin yarat

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Yapardım ve yaptım da boş insanlarla uğraşmak yerine kendi hayatına bakacaksın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Biraz düşünüp taşındım dediğiniz gibi hayat 2. Şansı vermiyor insana oturup insanların en yakının dahi olsa ağız kokusunu çekmektense yalnız kalıp kendi hayatımı yaşarım planlarımı hayata geçirmeye başladım dua edin teşekkür ederim gelişmelerden haberdar ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...