Hepsiburada bu kart alinirmi 2.el çıkma durumu olmaz deilmiEğer 3060in 8GB modelini düsünüyorsan, bu cok daha iyi tabii. ZOTAC iyi ve guvenilir markadir.
satici Hepsiburada'nin kendisi. 2. el çıkmaz.Hepsiburada bu kart alinirmi 2.el çıkma durumu olmaz deilmi
Bu arada konusu deil ama ben rampage trapper 750w kasa aldım acaba iyimisatici Hepsiburada'nin kendisi. 2. el çıkmaz.
Kasa hava sirkulasyonu ve mesh panel olmasi sebebiyle gayet iyi sogutma saglar ancak Rampage güc kaynaklarini asla onermem.Bu arada konusu deil ama ben rampage trapper 750w kasa aldım acaba iyimi
Güç kaynağını araştırınca alanlar bazıları 1 yıl 2 yıl süreden kullanım sağlamışlar bende kasa ayrı güç kaynağı ayrı almak isterdim ama bütçesi aşıyor beni mecburen bundan almak zorunda kaldikKasa hava sirkulasyonu ve mesh panel olmasi sebebiyle gayet iyi sogutma saglar ancak Rampage güc kaynaklarini asla onermem.
rampage, gamebooster ve bu tarz markalar cok istikrarsiz, bir parti ürünleri saglam iken bir parti urunleri cok sikintili olabiliyor. umarim sikinti yasamadan uzun sureler kullanirsin ancak bir daha sistem alacagin zaman güc kaynagini zalman, fsp, thermaltake, high power gibi markalari tercih etmenizi oneririm.Güç kaynağını araştırınca alanlar bazıları 1 yıl 2 yıl süreden kullanım sağlamışlar bende kasa ayrı güç kaynağı ayrı almak isterdim ama bütçesi aşıyor beni mecburen bundan almak zorunda kaldik
Cok teşekkürler içinde sıkıntı vardı sizin sayenizde geçti oda sagolunrampage, gamebooster ve bu tarz markalar cok istikrarsiz, bir parti ürünleri saglam iken bir parti urunleri cok sikintili olabiliyor. umarim sikinti yasamadan uzun sureler kullanirsin ancak bir daha sistem alacagin zaman güc kaynagini zalman, fsp, thermaltake, high power gibi markalari tercih etmenizi oneririm.
Teşekkürler iyi forumlarAlınır kanka iyi forumlar.
Knk zotac soğutma olarak iyimi bide i5 11400f le kullanicamrampage, gamebooster ve bu tarz markalar cok istikrarsiz, bir parti ürünleri saglam iken bir parti urunleri cok sikintili olabiliyor. umarim sikinti yasamadan uzun sureler kullanirsin ancak bir daha sistem alacagin zaman güc kaynagini zalman, fsp, thermaltake, high power gibi markalari tercih etmenizi oneririm.
evet zotac sogutma konusunda sikinti yaratmaz size.Cok teşekkürler içinde sıkıntı vardı sizin sayenizde geçti oda sagolun
Post automatically merged:
Teşekkürler iyi forumlar
Post automatically merged:
Knk peki zotac soğutma olarak iyimi peki bide i5 11400f le kullanicam
Çok teşekkürler konumuz çözüldüevet zotac sogutma konusunda sikinti yaratmaz size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?