Öncelikle merhaba değerli kurucularım ve yöneticilerim
Size bir kaç sorum olucak bunlardan biri, zulu'da daha önceden yaptığınız ban kaldırma hilesi kalkmıştır
Ve ben ban yedim fakat sonra fark ettimki hile artık yok ve bilgisayarın ipsinden ban yedim (Büyük ihtimal)
Hesaba girince yazan yazı şöyle; Bilgisayarınız hile kullanmaktan dolayı 14/8/2068 yılına kadar banlanmıştır.
diye yazıyor. bunun bir çözümü varmıdır. acaba?
2. Olan şey wolftü'de sürekli karşılaştığım hata aşşa yuları 1-2 yıldır wolftü'a bu hata sayesinde giremiyorum
Hata: Geçersiz sürüm güncel dosyaları bilgisayarına kur.
Bu hatadan nasıl kurtulabilirim nekadar format attırırsam attırıyım yinede bu hatayla karşılaşıyorum lütfen bi çözümünü bulun xD
Wolfteamı özledim sdplasdşl
-QaracaMert
zulu nın hilesinin linkini atablirimisin
Öncelikle merhaba değerli kurucularım ve yöneticilerim
Size bir kaç sorum olucak bunlardan biri, zulu'da daha önceden yaptığınız ban kaldırma hilesi kalkmıştır
Ve ben ban yedim fakat sonra fark ettimki hile artık yok ve bilgisayarın ipsinden ban yedim (Büyük ihtimal)
Hesaba girince yazan yazı şöyle; Bilgisayarınız hile kullanmaktan dolayı 14/8/2068 yılına kadar banlanmıştır.
diye yazıyor. bunun bir çözümü varmıdır. acaba?
2. Olan şey wolftü'de sürekli karşılaştığım hata aşşa yuları 1-2 yıldır wolftü'a bu hata sayesinde giremiyorum
Hata: Geçersiz sürüm güncel dosyaları bilgisayarına kur.
Bu hatadan nasıl kurtulabilirim nekadar format attırırsam attırıyım yinede bu hatayla karşılaşıyorum lütfen bi çözümünü bulun xD
Wolfteamı özledim sdplasdşln
-QaracaMert
Hocam direk olarak bilgisayardan yemişim nekadar hesap açarsam açıyım aynı .)Cidden Güzel Sorular Öncelikle zulu Banı Asla Kalkmaz zulu Formunda Bulunuyor Zaten Sana Önerim Şu Başka Bir Hesap Aç Ve ordan Devam Et.
Gelelim İkinci Soruna Başka Bir Konuma Veya Diske Kayıt Edersen Oyunu Veya Senin Eklediğin Dosyaları Silersen Sorunun Çözülür...
Saygılarımla,
TulgaEgeli[FOX]
sana onerim uğraşma yeni hesap aç .ilk önce wolfe gelelim onu kople sil önerim iobit uninstaller bunla sil heryerden sonra hangi diskteyse C'den D'ye kur yada tersi yap şöğle yap aynı diske kur yani dosya aç içne kur bu kadar ama silme ileminden sonra pc yeniden başlat,
ikinci çözüm pc ıd değiştiremesın münkünü önceden vardı şimdi zor ip adres olsaydı sorun değildi onun için bekliyeceksin MAC-BAN, bilgisayara giriş engeli koyar, eğer format ile MAC IP adresi değişiyorsa geçebilir.bir modeme resat at bukadar
Teşekkür ederim şimdi deniyorumilk önce wolfe gelelim onu kople sil önerim iobit uninstaller bunla sil heryerden sonra hangi diskteyse C'den D'ye kur yada tersi yap şöğle yap aynı diske kur yani dosya aç içne kur bu kadar ama silme ileminden sonra pc yeniden başlat,
ikinci çözüm pc ıd değiştiremesın münkünü önceden vardı şimdi zor ip adres olsaydı sorun değildi onun için bekliyeceksin MAC-BAN, bilgisayara giriş engeli koyar, eğer format ile MAC IP adresi değişiyorsa geçebilir.bir modeme resat at bukadar
Hocam zulu'nun hilesi şuan yok gelirmi bilemem.zulu nın hilesinin linkini atablirimisin
Hocam direk olarak bilgisayardan yemişim nekadar hesap açarsam açıyım aynı .)
Hocam direk olarak bilgisayardan yemişim nekadar hesap açarsam açıyım aynı .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?