bende kulanıyorum hıle ama boyle sorun yaşamadım hıle kulanmakla alakası yok oyunun sorunu buBattlEye zulu'ya yeni güncelleme'de geldi ve hileleri %100 yok ettiklerini söylüyorlar.Eğer daha önce zulu'da hile yapmışsan hata alırsın ama bu hata'yı bende çözemedim.Zulu'ya artık ücretsiz hile gelmez gelse bile ban yersin ve BattlEye kullanan tüm oyunlardan süresiz ban yersin.
şu an tam değil ama yakında dediğim gibi olacak #rez alın .dbende kulanıyorum hıle ama boyle sorun yaşamadım hıle kulanmakla alakası yok oyunun sorunu bu
hayırlısışu an tam değil ama yakında dediğim gibi olacak #rez alın .d
nader11ndeu reyiz demişti benim pek bir bilgim yok .dhayırlısı
Ağa zaten bir program indirdikden sonra oldu yav :/hayırlısı
Adam nerden bilsin haklınader11ndeu reyiz demişti benim pek bir bilgim yok .d
Tüm Battleeye Oyunlarindan Ban yersin Diye Sallama Battleeye Tek Oyuna ban atar geneli kapsamazBattlEye zulu'ya yeni güncelleme'de geldi ve hileleri %100 yok ettiklerini söylüyorlar.Eğer daha önce zulu'da hile yapmışsan hata alırsın ama bu hata'yı bende çözemedim.Zulu'ya artık ücretsiz hile gelmez gelse bile ban yersin ve BattlEye kullanan tüm oyunlardan süresiz ban yersin.
Battleeye global ban mevcutTüm Battleeye Oyunlarindan Ban yersin Diye Sallama Battleeye Tek Oyuna ban atar geneli kapsamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?