dostum benim zulaya başlamamın 4. günü 4-5-6-7 vs hepsini denedim bi çözüme ulaşamadım.daha sonrasında yorumların %90 ı çalışmıyor gerikalanlar ise teşekkürler tarzı yorumlardı ben bu yorumu çıkardım kendimce.tadımızı kaçırmaya gerek yok.Hile fix falan değil, araştırırsan çözümünü bulursun. Konu açmadan bakar insan dimi lavuk ?
ek olarakta madem çözümü var forumda bana laf atacağına burda paylaşman daha yararlı olurdu.Hile fix falan değil, araştırırsan çözümünü bulursun. Konu açmadan bakar insan dimi lavuk ?
peki açmak gerekiyormu tw'yi altta ve bu 4-5-6-7 yi yapmamız gerekiyor mu?Teamviewer 11 indirip arka planda aç ve eu olarak gir çalışır
AT Gözlüğünü çıkardığın zaman atarım.ek olarakta madem çözümü var forumda bana laf atacağına burda paylaşman daha yararlı olurdu.
hallettim rapçi çocuk seni..AT Gözlüğünü çıkardığın zaman atarım.
Bak halledebiliyormuşsun araştırınca. Lavuk olduğunun bir kanıtıhallettim rapçi çocuk seni..
sorun bendemi hiledemi neyapmalıyım şuan peki ? sadece hilede veriyorHile fix falan değil, araştırırsan çözümünü bulursun. Konu açmadan bakar insan dimi lavuk ?
Yorum olarak atmışlar sana zaten çözümü, ne yapıcam diye soracağına okusan güzel kardeşim ?sorun bendemi hiledemi neyapmalıyım şuan peki ? sadece hilede veriyor
sorun bendemi hiledemi neyapmalıyım şuan peki ? sadece hilede veriyor
mal mısın team wiewer sadece teknikerin pc ne girip sorunu çözmesi içinYaptım Beyler TeamWiever Sorunu Çözüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?