Oyuna giriyor ama hile menüsü erken kapandığı için aktif olmuyorBende BR/EU sürümü ile oyuna girdim oyun acıldı ancak hileyi kullanamadım
Arkadaşlar merhaba ben bu güne kadar sürekli BR/EU sürümünü kullanıyordum yani tr fix olsa da olmasa da onu kullanıyordum fakat bugün açılmamaya başladı. Sorunu kısaca özetliyim : Hileyi load edip oyunu açtığım anda kapanıyor yani daha k.adı şi
Arkadaşlar merhaba ben bu güne kadar sürekli BR/EU sürümünü kullanıyordum yani tr fix olsa da olmasa da onu kullanıyordum fakat bugün açılmamaya başladı. Sorunu kısaca özetliyim : Hileyi load edip oyunu açtığım anda kapanıyor yani daha k.adı şifreyi yazmadan bunun sebebi nedir? BR/EU sürümü de mi fix acaba bilgisi olan var ise yardımcı olursa sevinirim.(Seçtiğiniz hile oyun sürümü ile uyuşmuyor vs. hata vermiyor)
İnjection delay 4-5-6-7 yap veya aynı sürümde çalıştıklarından emin ol,mutlaka ikisinide yönetici olarak çalıştır.Arkadaşlar merhaba ben bu güne kadar sürekli BR/EU sürümünü kullanıyordum yani tr fix olsa da olmasa da onu kullanıyordum fakat bugün açılmamaya başladı. Sorunu kısaca özetliyim : Hileyi load edip oyunu açtığım anda kapanıyor yani daha k.adı şifreyi yazmadan bunun sebebi nedir? BR/EU sürümü de mi fix acaba bilgisi olan var ise yardımcı olursa sevinirim.(Seçtiğiniz hile oyun sürümü ile uyuşmuyor vs. hata vermiyor)
Şimdi denedim İnjection delay'ı 6 yaptığımda bu oyun sürümü ile uyumlu değil dedi yani avrupa sunucusuna girmemi istiyor fakat ben TR sunucusundada kullanıyordum hileyi düne kadarİnjection delay 4-5-6-7 yap veya aynı sürümde çalıştıklarından emin ol,mutlaka ikisinide yönetici olarak çalıştır.
zulu ve hileden bahsediyorİKİSİNDE YONETICI OLARAK ÇALIŞTIR DERKEN HANGI İKİSİ ACABA SÖYLEYEBILIRMISINİZ??
Modelini,bilgisayarını yeniden başlat ayrıca loader kaldırıp tekrar yükle.edvard tmm soruma cveap verırmısın mubarek kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?