9 Ağu 2016 #1 erdem369 E Üye Katılım 8 Ağu 2016 Mesajlar 15 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI zulu Dword Çıkış Tarihi Nedir?
9 Ağu 2016 #2 princesoap P Onaylı Üye Katılım 17 Tem 2016 Mesajlar 125 Tepki puanı 2 9 HİZMET YILI VALLAHA İYİ VE SAĞLAM BİR HİLE YAPMALARI İÇİN UZUN SÜRE UĞRAŞIRLAR DİYE TAHMİN EDİYORUM AMA NET BİR SÜRE YOK
VALLAHA İYİ VE SAĞLAM BİR HİLE YAPMALARI İÇİN UZUN SÜRE UĞRAŞIRLAR DİYE TAHMİN EDİYORUM AMA NET BİR SÜRE YOK
9 Ağu 2016 #3 Niaht33 Uzman Üye Katılım 27 May 2016 Mesajlar 253 Tepki puanı 2 Ödüller 9 10 HİZMET YILI princesoap' Alıntı: VALLAHA İYİ VE SAĞLAM BİR HİLE YAPMALARI İÇİN UZUN SÜRE UĞRAŞIRLAR DİYE TAHMİN EDİYORUM AMA NET BİR SÜRE YOK Genişletmek için tıklayın ... yok bro adamlar isteseler yarın yaparlar hileyi onlara sıkıntı olmaz ama bi bildikleri var herlade çünkü önce yaptıklarında da mh hileyi yaptı zulu fixledi tekrar güncellendi texrar fixlendi sanırı böyle olmaması için zamanı bekliyolar
princesoap' Alıntı: VALLAHA İYİ VE SAĞLAM BİR HİLE YAPMALARI İÇİN UZUN SÜRE UĞRAŞIRLAR DİYE TAHMİN EDİYORUM AMA NET BİR SÜRE YOK Genişletmek için tıklayın ... yok bro adamlar isteseler yarın yaparlar hileyi onlara sıkıntı olmaz ama bi bildikleri var herlade çünkü önce yaptıklarında da mh hileyi yaptı zulu fixledi tekrar güncellendi texrar fixlendi sanırı böyle olmaması için zamanı bekliyolar