Zulu Europa Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Bizimkiler Zulu ' da hileler artınca Avrupaya zıplamaya başlamış. Geçen bir girim dedim, veledler toplanmış bir odada saklambaç oynuyordu... Eskiden zulu europaya girerken vpn ile girebiliyordum. Bugün farkettim ki artık avrupa türkiyeye de açılmış... Vpn'siz giriliyor.

Orada bizim açgözlüler gibi herşey parayla satılmıyor.. Hangi silah olursa olsun oyun paralı seçeneği de var.. Sanırım zamanla oranın da oyuncu sayısı artacak gibi.

Üye
8 HİZMET YILI
beyler nasıl giriliyor avrupada hacke ben gözükmüyo avrupadaki hack siz nasıl girdiniz cevaplarsanız sevinirim pls

Üye
8 HİZMET YILI
VPNsiz giriliyor derken steamden direkt giriş yapabilir miyiz? Tayland sunucusu gibi bol hediyeli diye duymuştum.
Evet steamden direkt girişe izin veriyor. 3 gündür sorunsuz oynuyorum. İnternet hızın iyi ise ping sorunu da yok 40-50 arası benim. VPN ile bağlı iken 100-200'ü buluyordu...

Üye
8 HİZMET YILI
bizde atlarız avrupaya yakındır
Helal reis . Bir kaç yerde gördüm avrupa için yapılmış hileler var. Ama buradaki gibi değil hiçbiri. Onay sistemleri yok Public ve VIP olarak 2 ye ayırmışlar. VIP' te basıyon parayı hilede her şey açık.. Public' de bir halt yok sadece wallhack koymuşlar o da doğru düzgün çalışmıyor. Ayrıca lobideyken otomatik chat'e sitelerinin ismini spamlıyor, berbat ötesi bir şey...

Üye
9 HİZMET YILI
Hadi be avrupayada atlayın oraya da sıçrayın

BİZ HİLECİ DEĞİLİZ SADİCE SİZDEN ÖNDEYİZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...