Oyunu kurarken falan kablosuzdan kurdum ama sonradan kabloluya gectim fark yokİnternetini kablolu bağlantı ile bağla ve oyunu yeniden yükle çünkü kablosuzda ara sıra anlık kopmalar oluyor o anlık kopmalarda oyun dosyalarında hataya sebebiyet verebiliyor.
Hocam Silip Baştan Kurmayı deneyin oda çözüm olmaz ise dns kullanmayı deneyin Yine çözülmez ise modemi restart atıp deneyinOyunu kurarken falan kablosuzdan kurdum ama sonradan kabloluya gectim fark yok
hocam simdi resledim falan yeniden kurayim dedim ayni halaHocam Silip Baştan Kurmayı deneyin oda çözüm olmaz ise dns kullanmayı deneyin Yine çözülmez ise modemi restart atıp deneyin
Dns olayini nasil yapariz internet ayarlarindan bi bolume 8 8 8 8Hocam Silip Baştan Kurmayı deneyin oda çözüm olmaz ise dns kullanmayı deneyin Yine çözülmez ise modemi restart atıp deneyin
Valla Hocam O zaman bilmiyorum Format atmayı deneyinhocam simdi resledim falan yeniden kurayim dedim ayni hala
Post automatically merged:
Post automatically merged:
Dns olayini nasil yapariz internet ayarlarindan bi bolume 8 8 8 8
8 8 4 4
Yaziodu bi adam yaptim yine fark yok
Anladim tesekkur ederim dostum yinede destege falan msj attim ne zaman donerler bilmiom artikValla Hocam O zaman bilmiyorum Format atmayı deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?