zulu HİLESINI GUNCELLER MISINIZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
zulu HILESINI GUNCELLER MISINIZ YETER ARTIK 1 AY OLDU HILE GUNCELLENMEDI YETER BIR HILE GUNCELLEME 2 3 SAAT BILEMEDIN 2 GUN DDE 1AY OLDU SES YOK GUNCELLEYIN NOLUR!!!! ZULADA HILEYE GECIT YOK DEDIKLERI OLDU :(

K. Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kardeşim, adamlar elinden geleni yapıyor ki. Vallahi geçen bir hile yapayım dedim çar gg.
Merak etme, 1-2 haftaya gelirse gelir, gelmezse beklemekten başka çaren / çaremiz yok. Zaten o kıytırık oyunu oynama, oradan buradan çalma hep. Safranbolu map'ini gözünde canlandır, bir de De_Dust2'yi ne kadar benziyor öyle değil mi? Veya bir başka aşırı alıntı bir map; Gaziantep Mülteci Kampı...
+
Ha yine bana wolftü'dan daha çok zevk verdi ama, bir Türk oyununun bu kadar alıntıya kaçması hiç hoş değil.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
lBAGUVIXl' Alıntı:
Kardeşim, adamlar elinden geleni yapıyor ki. Vallahi geçen bir hile yapayım dedim çar gg.
Merak etme, 1-2 haftaya gelirse gelir, gelmezse beklemekten başka çaren / çaremiz yok. Zaten o kıytırık oyunu oynama, oradan buradan çalma hep. Safranbolu map'ini gözünde canlandır, bir de De_Dust2'yi ne kadar benziyor öyle değil mi? Veya bir başka aşırı alıntı bir map; Gaziantep Mülteci Kampı...
+
Ha yine bana wolftü'dan daha çok zevk verdi ama, bir Türk oyununun bu kadar alıntıya kaçması hiç hoş değil.
Kadreşim haklısın oyunu cs_go   ya baya benzetmişler (((bazı haritaları girinti çıkıntısına kadar aynı yapmışlar))) ama cs_go satın alamıyoruz :D
zulada bildigimiz cs_go bnce grafikleri de güzel  cs_go ücretsiz olsa bizde onu oynarız tabii ki :D
BU ARADA BNCE HİLE 1-2 HAFTAYA GELİR 
GELMEZSEDE MUTLAKA GÜNCELLERLER

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Zulada hile yapmıyoruz şuan çıkmamasının sebebi bu hileye geçit yok dediklerinde ağlatmıştık oyunu hatırlarsanız ay sonuna doğru başlanacak çalışmalara yazmaktan sıkıldık artık.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
zulu oynancak oyun değil. Türk oyunu ne beklersin parayı bas silahı al oyunu kazan. Git CS:GO al oyna. Hem adaletli, hem hile yok. Hile varsa bile anında ban atıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...