2 Ağu 2016 #1 Baran_02 B Uzman Üye Katılım 11 Nis 2016 Mesajlar 205 Çözümler 1 Tepki puanı 19 Ödüller 7 Yaş 23 10 HİZMET YILI Lütfen wolftü Dword Hack A Gösterdiginiz İlgiyi zulu Dword Hacka da Gösterirmisiniz Hile Bir Kere Fix Oluyor Bidahaki 2-3 Aya Geliyor:dodgy: Lütfen İlgilenin zulu Dword Hackla_!!! :heart: Sürekli Uzatıp Bize Yalnış Bilgi Vermeyin :idea:
Lütfen wolftü Dword Hack A Gösterdiginiz İlgiyi zulu Dword Hacka da Gösterirmisiniz Hile Bir Kere Fix Oluyor Bidahaki 2-3 Aya Geliyor:dodgy: Lütfen İlgilenin zulu Dword Hackla_!!! :heart: Sürekli Uzatıp Bize Yalnış Bilgi Vermeyin :idea:
2 Ağu 2016 #2 Koray K Nothing. Süper Üye Katılım 30 Nis 2016 Mesajlar 957 Tepki puanı 37 10 HİZMET YILI Böyle sebepler için konu açmayınız.TS3 gelin yardımcı oluruz.
2 Ağu 2016 #3 Niaht33 Uzman Üye Katılım 27 May 2016 Mesajlar 253 Tepki puanı 2 Ödüller 9 10 HİZMET YILI K0RAY' Alıntı: Böyle sebepler için konu açmayınız.TS3 gelin yardımcı oluruz. Genişletmek için tıklayın ... ts3 ten msj yolu ile iletişime geçsek olur mu (((microfonlu kulaklığım bozuldu da ne ses duyabiliyorum nede konuşabiliyorum ))
K0RAY' Alıntı: Böyle sebepler için konu açmayınız.TS3 gelin yardımcı oluruz. Genişletmek için tıklayın ... ts3 ten msj yolu ile iletişime geçsek olur mu (((microfonlu kulaklığım bozuldu da ne ses duyabiliyorum nede konuşabiliyorum ))
2 Ağu 2016 #4 Koray K Nothing. Süper Üye Katılım 30 Nis 2016 Mesajlar 957 Tepki puanı 37 10 HİZMET YILI Niaht33' Alıntı: K0RAY' Alıntı: Böyle sebepler için konu açmayınız.TS3 gelin yardımcı oluruz. Genişletmek için tıklayın ... ts3 ten msj yolu ile iletişime geçsek olur mu (((microfonlu kulaklığım bozuldu da ne ses duyabiliyorum nede konuşabiliyorum )) Genişletmek için tıklayın ... Sorun yok.Gelebilirsin.
Niaht33' Alıntı: K0RAY' Alıntı: Böyle sebepler için konu açmayınız.TS3 gelin yardımcı oluruz. Genişletmek için tıklayın ... ts3 ten msj yolu ile iletişime geçsek olur mu (((microfonlu kulaklığım bozuldu da ne ses duyabiliyorum nede konuşabiliyorum )) Genişletmek için tıklayın ... Sorun yok.Gelebilirsin.
2 Ağu 2016 #5 Niaht33 Uzman Üye Katılım 27 May 2016 Mesajlar 253 Tepki puanı 2 Ödüller 9 10 HİZMET YILI K0RAY' Alıntı: Niaht33' Alıntı: K0RAY' Alıntı: Böyle sebepler için konu açmayınız.TS3 gelin yardımcı oluruz. Genişletmek için tıklayın ... ts3 ten msj yolu ile iletişime geçsek olur mu (((microfonlu kulaklığım bozuldu da ne ses duyabiliyorum nede konuşabiliyorum )) Genişletmek için tıklayın ... Sorun yok.Gelebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... hemen ts3 indidip geliyorum
K0RAY' Alıntı: Niaht33' Alıntı: K0RAY' Alıntı: Böyle sebepler için konu açmayınız.TS3 gelin yardımcı oluruz. Genişletmek için tıklayın ... ts3 ten msj yolu ile iletişime geçsek olur mu (((microfonlu kulaklığım bozuldu da ne ses duyabiliyorum nede konuşabiliyorum )) Genişletmek için tıklayın ... Sorun yok.Gelebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... hemen ts3 indidip geliyorum
2 Ağu 2016 #6 ByClxon zulme karşı mukavemet! Süper Üye Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 1,357 Çözümler 20 Tepki puanı 386 Ödüller 11 10 HİZMET YILI K0RAY' Alıntı: Böyle sebepler için konu açmayınız.TS3 gelin yardımcı oluruz. Genişletmek için tıklayın ...
K0RAY' Alıntı: Böyle sebepler için konu açmayınız.TS3 gelin yardımcı oluruz. Genişletmek için tıklayın ...
2 Ağu 2016 Admin #7 #MorpHeus Kurucu Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 3,455 Çözümler 96 Tepki puanı 7,933 Ödüller 23 10 HİZMET YILI İstemiyorsanız çıkışlar sağdan. Ücretsiz sağlanan bir şeyin ne şikayeti anlamıyorum