Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
eyw düzelttimKardeşim başlığının tamamını büyük yazmak yasak haberin olsun dikkatli ol!
Denedim hepsini bu hwid ban güncellenmesi gerek yaKardeşim Bazı Gerizekalılar Gereksiz Ban Yediği İçin Dword Hwid Ban Güncellenmiyor.Tek Çare Format Olabiilir Ama Emin Değilim
Dediğim Gibi Bazı Gerizekalı Arkadaşlar Salakça Nedenlerden Ban Yediği İçin Güncellenmesi DurdurulduDenedim hepsini bu hwid ban güncellenmesi gerek ya
Kim dedi sana , niye millete yalan yanlış bilgi veriyorsun bizim adımıza konuşuyorsun ? Dalağını sikerim senin.Dediğim Gibi Bazı Gerizekalı Arkadaşlar Salakça Nedenlerden Ban Yediği İçin Güncellenmesi Durduruldu
İoz Bir Konuda Yazmış Bugün Gördüm Yalan Yanlış Bilgi Bende Vermek İstememKim dedi sana , niye millete yalan yanlış bilgi veriyorsun bizim adımıza konuşuyorsun ? Dalağını sikerim senin.
Hwid banı çözebilmemiz için bizimde hwid ban yememiz lazım. Aramızdan hiçbiri hwid ban yemediğinden dolayı çözemiyoruz. Yüksek ihtimal siz çok önceden hwid ban yediniz ve biz hwid ban sürümünü açtığımızda kullanmadınız banınız öyle kaldı. Son 2 aydır herhangi bir hwid ban dalgası zulada görülmedi. Dediğim gibi, çözebilmemiz için önce bizimde bu bandan yememiz lazım..
Bilgi İçin Teşekkürler.Kim dedi sana , niye millete yalan yanlış bilgi veriyorsun bizim adımıza konuşuyorsun ? Dalağını sikerim senin.
Hwid banı çözebilmemiz için bizimde hwid ban yememiz lazım. Aramızdan hiçbiri hwid ban yemediğinden dolayı çözemiyoruz. Yüksek ihtimal siz çok önceden hwid ban yediniz ve biz hwid ban sürümünü açtığımızda kullanmadınız banınız öyle kaldı. Son 2 aydır herhangi bir hwid ban dalgası zulada görülmedi. Dediğim gibi, çözebilmemiz için önce bizimde bu bandan yememiz lazım..
sağol amdin adamsın inş yakında yersiniz format düzeltiyormu harbiKim dedi sana , niye millete yalan yanlış bilgi veriyorsun bizim adımıza konuşuyorsun ? Dalağını sikerim senin.
Knk İoz Konuda Paylaşmış Bende Ondan Söyledim Yoksa Neden Milleti Yalan Haber VereyimBilgi İçin Teşekkürler.@#ExPlus Dalağın Delinir Dikkatli ol. kafana göre msj atma knk qwdmwqdqwudıqdas
Hee Ozaman Olabilir Knk.Knk İoz Konuda Paylaşmış Bende Ondan Söyledim Yoksa Neden Milleti Yalan Haber Vereyim
Yoksa Yanlış Bilgi Vermem Kimseye Herkezede Elimden Geldiğince Yardımcı Olmaya ÇalışıyorumHee Ozaman Olabilir Knk.
Adamsın Knk.Yoksa Yanlış Bilgi Vermem Kimseye Herkezede Elimden Geldiğince Yardımcı Olmaya Çalışıyorum
Eyw KnkAdamsın Knk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?