- Konuyu başlatan
Süper Üye
Denemeden Yorum Yapma Ve Konudaki Kişilerin Yarısı Oluyor Dedi Sana Ne Oluyor ?İşe yarar bir taktiğe benziyor dedi oluyor diye birşey söylememiş
Denemeden Yorum Yapma Ve Konudaki Kişilerin Yarısı Oluyor Dedi Sana Ne Oluyor ?İşe yarar bir taktiğe benziyor dedi oluyor diye birşey söylememiş
Denedim diyorum tosunum nerde bana işe yarıyor diyen birini gösterir misin ? Bekliyorum saygısızlık yapmaDenemeden Yorum Yapma Ve Konudaki Kişilerin Yarısı Oluyor Dedi Sana Ne Oluyor ?
Bu Okumayı Öğrenirsen Saygısızlık Yapmayıp Olan Birşeye Olmuyor Deme.Denedim diyorum tosunum nerde bana işe yarıyor diyen birini gösterir misin ? Bekliyorum saygısızlık yapma
yaramıyor itiraz etme yarıyo diye çok yarıyosa video çek diyoruz katılan var mı ?Denedim diyorum tosunum nerde bana işe yarıyor diyen birini gösterir misin ? Bekliyorum saygısızlık yapma
Yan Çar Olduğun Ve Denemediğin Ortada 2 Nizde Rep Ayrıca 1 Mesajla Denemediğin Ortadayaramıyor itiraz etme yarıyo diye çok yarıyosa video çek diyoruz katılan var mı ?
ayn bende olduYan Çar Olduğun Ve Denemediğin Ortada 2 Nizde Rep Ayrıca 1 Mesajla Denemediğin Ortada
Onla Olmuyor Kardeşim Milletin Aklını Karıştırma Denemeden Yorum Yapma !o zaman gecici e postayi kullanino daha kolay
Kardeşim Kendin Sabırsız Davranıp Tüm Yazıyı Okumadığın İçin Olabilir Mi Bu Arada Yapamayan Tek Kişi Sensin Bunuda Bilmeni İsterim Anlayamadık Değil Anlayamadım Yazıcaktın Sanırım Birde Mod Onay Verdiğine Göre Yapılıyor Demektir Bu Arada Nice Yan Çar.