-
Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
- Yasaklandı
-
Banlı Üye
BAN YOK KRALBan olasılığı nasıl?
Şimdi bildiğin üzere hesaba paralar yatırdım illaki ban riski var bunu sen bana nasıl en aza indirgerim onu bana kanıtla hemen alayım.hılemız safedır ban durumu yoktur arkadasslar rahat rahat oyanaybılırsınız
Dostum yaz bana dmden yada telegramdan ban durumu yok 50 maç hileyi fulleyip oynadık ban yokkkkkkŞimdi bildiğin üzere hesaba paralar yatırdım illaki ban riski var bunu sen bana nasıl en aza indirgerim onu bana kanıtla hemen alayım.
Sadece görme açabilirsin sorunsuz oynarsin şampiyon usta olursun garanti veriyoruzŞimdi bildiğin üzere hesaba paralar yatırdım illaki ban riski var bunu sen bana nasıl en aza indirgerim onu bana kanıtla hemen alayım.
Tamam oyunu falan tekrar indirip halledelimDostum yaz bana dmden yada telegramdan ban durumu yok 50 maç hileyi fulleyip oynadık ban yokkkkkk
Sadece görme açabilirsin sorunsuz oynarsin şampiyon usta olursun garanti veriyoruz
Tamamdir telegramdan ulaşın veya dmden @zulabayiTamam oyunu falan tekrar indirip halledelim
full safe udsafe or no ( any one try before )?
tekrar yazınHocam telegramdan yazıyorum dönüş yapmıyorsun dc den ekliyorum kabul etmiyorsun burdan özelden yazıyorum bakmıyorsun naısl olucak bilemedim
dolandrııc oldugumuza daır kanıt atın sonra gelınKonu sahibine itimat edip mağdur olmayın kendisi dolandırıcıdır hakkında yarın dava açıyorum. Dileyene aramizdaki ssleri gönderebilirim. Hakkında açtığım konuyuda takip edebilirsiniz.
Konu sahibine itimat edip mağdur olmayın kendisi dolandırıcıdır hakkında yarın dava açıyorum. Dileyene aramizdaki ssleri gönderebilirim. Hakkında açtığım konuyuda takip edebilirsini
Yemin ederim bu gönderiyi görmemiştim neden bu şahısı forumda barındırıyorsunuz? Başarılı satışı olmamasına rağmen forum dışına insanları yönlendiriyor. Diğer gönderisinde de admin dc kanalı konusunda uyarmasına rağmen dc linki paylaştığından araştırmadan girdim. Ve beni de dolandırmış oldu.Konu sahibine itimat edip mağdur olmayın kendisi dolandırıcıdır hakkında yarın dava açıyorum. Dileyene aramizdaki ssleri gönderebilirim. Hakkında açtığım konuyuda takip edebilirsiniz.
maalesef yazan sahıs zaten bızden ozur dıledı ve sorusnsuz oynuyor sen kafanı calıstırmadıgın ıcın sorun yasıyorsun dVerdiği ürün söylediği gibi çalışmaz ve üstüne sizinle dalga geçer gibi bir üslup ile takılır. Dolandırıcıdır kesinlikle ticaret yapmayın!
Yemin ederim bu gönderiyi görmemiştim neden bu şahısı forumda barındırıyorsunuz? Başarılı satışı olmamasına rağmen forum dışına insanları yönlendiriyor. Diğer gönderisinde de admin dc kanalı konusunda uyarmasına rağmen dc linki paylaştığından araştırmadan girdim. Ve beni de dolandırmış oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?