Üye
Legit Oynadığın Sürece Ban YokBan durumu nedir ? Almak istiyorum ona göre
Discord istek atım ban yoksa almayı düşünüyorum
İstek atım bı bakarsanizLegit Oynadığın Sürece Ban Yok
discord istek atım ben hile menüsü falan atabilirmisin konuya da ekleseydin keşkeLegit Oynadığın Sürece Ban Yok
Arkdaş saatlerdir bakmıyor kiTrial key varmi?
Arkdaş saatlerdir bakmıyor ki
normalde yok ama denemek için veririzTrial key varmi?
Kardeşim yani legite ban yok dememden anlaman lazım ud şuan ban var evet ama belli edersen sadece wallhack oynayıp belli etmezsen yemezsin ?legıta ban yok bütün firmaalrın krudugu cümle ... dt mi değilmi hocam ban varmı
yani hocam biraz mantık yürütürsek sonuçta böyle oyunlarda hileyi belli edip ban yemeyeni görmedim anca legit oynarsa ban yoklegıta ban yok bütün firmaalrın krudugu cümle ... dt mi değilmi hocam ban varmı
Rica Etsem 1 Günlük Key Verimisin?Biraz yoğundum bugün bakamadım
normalde yok ama denemek için veririz
1 günlük veremeyiz deneme amaçlı 1 maç atarsınız tamamRica Etsem 1 Günlük Key Verimisin?
Discord : .lwave sunucumuzda var fakat forumdan yasakMerhaba DC den size ulaşamıyorum kanal linki yada isminizin kodu var mı ?
Tamamdır buldum giriş yaptım sunucunuza sizden haber bekliyorum.Discord : .lwave sunucumuzda var fakat forumdan yasak
Tamamdır İlgileniyoruzTamamdır buldum giriş yaptım sunucunuza sizden haber bekliyorum.
arkadaş satın aldı güven problemi olan veya başka bişeye kafası takılan varsa bu arkadaşada inanması için sorabilirMerhaba DC den size ulaşamıyorum kanal linki yada isminizin kodu var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?