Süper Üye
Hile Değil Bu Kardeşim Teşekkürler.Kanıtlı Bir Video Veya Resim İle Yaparsan Daha Güvenilir Ve Anlaşılır Olur Teşekkürler.
Hile İle İlgili Birşey Söylemedim Sadece Nasıl yapıldığına Dair Bilgi Ve ResimHile Değil Bu Kardeşim Teşekkürler.
Amacım Taktiği Anlatmak Değil Konuyu Okuyup Yorum Yaparsan Sevinirim.Hile İle İlgili Birşey Söylemedim Sadece Nasıl yapıldığına Dair Bilgi Ve Resim
Dc Varsa Özele İsmini YazBen yaparım sabahtan aksama karadar forumda gezıyom zaten ama gunduz olsun
Ben İstekte Bulunuyorum Sadece Anlatırsan Sevinirim.Amacım Taktiği Anlatmak Değil Konuyu Okuyup Yorum Yaparsan Sevinirim.
yazcamAmacım Taktiği Anlatmak Değil Konuyu Okuyup Yorum Yaparsan Sevinirim.
Dc Varsa Özele İsmini Yaz
Dostum bug yapan cok ban yemeyız nolcakhile olmasa bile illaki ban yersin
Ben Yaparım kardesim Sana Nereden ulasab,lirim Dc Skypezulu Oynayan Varsa Özele Gelsin Discord Ekliyim [Discordu Olmayan Gelmesin]
1 Saatte 10.000 ZP Kasma Taktiği Biliyorum Ancak 2 Kişi İle Yapılıyor.
Bıkmadan Sıkılmadan 5-6 Saat Kasılabilcek Biri Lazım.
1 Saatte Her 2 Tarafta 10.000 ZP Kasmış Oluyor. Biri Kasıpta Öbürkü Kasamıyor Değil.
Bu Taktikle Bir Günde M4A1 E +3 M468 E +2 Basılabilir Ve En Az 30 Level Olunabilir.
Yapıcakmıyız artık hadı bı cevap ver yoksa baskasıylamı yapıyon haberım olsunzulu Oynayan Varsa Özele Gelsin Discord Ekliyim [Discordu Olmayan Gelmesin]
1 Saatte 10.000 ZP Kasma Taktiği Biliyorum Ancak 2 Kişi İle Yapılıyor.
Bıkmadan Sıkılmadan 5-6 Saat Kasılabilcek Biri Lazım.
1 Saatte Her 2 Tarafta 10.000 ZP Kasmış Oluyor. Biri Kasıpta Öbürkü Kasamıyor Değil.
Bu Taktikle Bir Günde M4A1 E +3 M468 E +2 Basılabilir Ve En Az 30 Level Olunabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?