Onaylı Üye
selam arkadaşlar bu script konusunda tecrübeli arkadaşlar en rahat hangi heronun scriptini kullanarak taşıdığınızı paylaşabilir misiniz ?
peki sence cassiopeia ve qiyana nasıl olur çok övülüyor ama bilemedimGenelde melee olmayan heroları oynamanı tavsiye ederim. Çoğunlukla Xerath, Kalista, Tristana oynanır. Bunun sebebi uzaktan vurman, dodgelemek için skill setinin uygun olmasından ötürü script olduğunu çok belli etmezsin. Yine de fightlarda uygun pozisyon almazsan auto atack vururak öldürürler seni.
thank you frank, you should do try qiyana on script its goodgood recommendation
bro script olduğunu iyi bi oyuncu veya geçmişte script kullanmış bi oyuncu naparsan yap her zaman anlar ki zatenDiyelim ki Ezreal'a ulti attın ve arkasında belirdin. Ezreal'ın takım arkadaşları Ezreal'ın arkasına stun, slow vb. skilleri atacaklar. Zed scriptten ötürü insan üstü dodgelemeler yapacağı için script olduğun çok belli olur.
1 hafta ile 1 ay arası diyorlar doğru mu yoksa daha erken ban yiyen var mı acabascript olduğun belli olsa ne olacak. zaten ortalama oyun süren belli
evet melasef öle usta oyuncular anlayabılıyorlar benım hesapım dıa 4 dü ve ordan anladılar hatta hatta video cekıp oyutuba atıp ordanda forumla tıcket attılarak kapatıldı hesabımne alaka dostum lige göre mi oluyor ban
ezreal xerath misalicombosu iyi olan çarları al