Güzel oluyor hatta fazla farkettirmiyor yasuo skilleri doclamak için auto e q atıyor auto q stack beyblade falan yapıyorpeki yasuo nasıl bileniniz var mı ?
peki ayar felan yapmamız gerekiyor mu ? yoksa programın kendi ayarları yeterli olur mu ?Güzel oluyor hatta fazla farkettirmiyor yasuo skilleri doclamak için auto e q atıyor auto q stack beyblade falan yapıyor
Yasuoda Q Hortum Anında Geliyor 0 Cd Yanipeki yasuo nasıl bileniniz var mı ?
Ayaryapmak Gerek Tabi.peki ayar felan yapmamız gerekiyor mu ? yoksa programın kendi ayarları yeterli olur mu ?
Cd nin ne demek olduğunu bilmiyorum dostum açıklar mısın ? bide ayar yapmamız gerekiyor mu ek olarak yasuoya ve activator sıkıntılı biliyor musun çözümünü ?Yasuoda Q Hortum Anında Geliyor 0 Cd Yani
Post automatically merged:
Ayaryapmak Gerek Tabi.
Hocam Yani Yasuo 2 q Stacklediğin Zaman 0 Saniye İçinde Q Atıyor (hortum) . Ayarlar İse Kişiye Özeldir Herkes Kendi Ayarını Yapmalı Bence Antrenman Moduna Girip Denemelisin.Cd nin ne demek olduğunu bilmiyorum dostum açıklar mısın ? bide ayar yapmamız gerekiyor mu ek olarak yasuoya ve activator sıkıntılı biliyor musun çözümünü ?
activator sende çalışıyor mu peki ? bende kullanmıyor item vsHocam Yani Yasuo 2 q Stacklediğin Zaman 0 Saniye İçinde Q Atıyor (hortum) . Ayarlar İse Kişiye Özeldir Herkes Kendi Ayarını Yapmalı Bence Antrenman Moduna Girip Denemelisin.
Bende Sorun Yok Dün Katarina Oynadım Hextech Silahkılıcı Atıyordu.activator sende çalışıyor mu peki ? bende kullanmıyor item vs
Hadi ya. bende niye atmıyor ? güncellemeden sonra elledin mi hiç ayarlarını ?Bende Sorun Yok Dün Katarina Oynadım Hextech Silahkılıcı Atıyordu.
Güncellemeden Sonra Hileyi Tekrar Kurdum Hiç Hata Almadan Oynadım .Hadi ya. bende niye atmıyor ? güncellemeden sonra elledin mi hiç ayarlarını ?
peki önceki sürümünü nereden silicem. herşeyi silip tekrardan yüklemek istiyorum. 10.7 olan sürümün üzerine kurmuştu sende öyle mi kurdun ?Güncellemeden Sonra Hileyi Tekrar Kurdum Hiç Hata Almadan Oynadım .