Var mı bir bilgisi olan acaba?Bilgi için teşekkürler. Ek olarak hocam örnek veriyorum biriyle duo girdim onda script yok o çarda ban yer mi?
Hesabın 30 lvl olmadan, 20 hero olmadan ban yıcek dostum zaten derecelı atamayacaksın.30+ hesaba girmekte suan ıcın en ufak degmez.Birkaç gündür kafama bu takılıyor hocam scripti ona göre kullanacagız duo girip asıl çarı kasalım diyoruz da o
Yok hocam anlamadın bende şimdi bir 30 level çar var bir tane de asıl çarım var diyorum ki boş çarla o çarı duo oyuna alsam boş çarda script açsam diğeri de ban yer mi?Hesabın 30 lvl olmadan, 20 hero olmadan ban yıcek dostum zaten derecelı atamayacaksın.30+ hesaba girmekte suan ıcın en ufak degmez.
tam oalrak bilmiyorum, ama 10 maç ıcın 30 level hesabını banlatma sana tavsiyemdir belkı daha cok oynayan bılen varsa yorum yapabılır.Yok hocam anlamadın bende şimdi bir 30 level çar var bir tane de asıl çarım var diyorum ki boş çarla o çarı duo oyuna alsam boş çarda script açsam diğeri de ban yer mi?
Çok belli etmemeye çalışsak acaba kurtarmaz mı şimdi şu da var riot maçı izleyerek mi ban atıyor yoksa direkt bir hileyle sisteme girdiğimizi mi görüyor kafalar karışıktam oalrak bilmiyorum, ama 10 maç ıcın 30 level hesabını banlatma sana tavsiyemdir belkı daha cok oynayan bılen varsa yorum yapabılır.
Oyle bir dünya yok, loglardan ban atıyor. Onuda gectım A hesabınla girdin ban yedin hileyi tam olarak silmedin. B hesabına girdin temiz şekilde. B hesabıda ba nyiyebilir sırf kalıntı kaldıgı için bilgisayarında. hocam cok mesaj oldu konuyu kaaptalım kalabalık olmasın burası. iyi forumlarÇok belli etmemeye çalışsak acaba kurtarmaz mı şimdi şu da var riot maçı izleyerek mi ban atıyor yoksa direkt bir hileyle sisteme girdiğimizi mi görüyor kafalar karışık![]()
Ne kadar sürdüİlk Günden Ban Yedim Arkadaşlar![]()
dont use main account broIs it save to use on main account?
Its UD or DD