2 sinide denedim kardeşim hile ile ilgili bir sorun var açılıyor ama işlev yokoyunun ana ekranındayken açın hileyi oyuna girmeden sonra başlatın ha olmazsa tam oyuna girerken başlatın
tencentte çalışmıyor mu artık kankaSiz Hangi emulatörü kullanıyorsunuz gameloopdan başka emülatör varsa önerir misiniz?
gameloop kullanıyorum ama bluestack de deneye bilirsinSiz Hangi emulatörü kullanıyorsunuz gameloopdan başka emülatör varsa önerir misiniz?
denedim bunuda reset attım pc ye yok hile ile ilgili bir sorun varBu gibi durumlarda gameloopu ve oyunu tamamen kapatın hileyide kapatın dosyasını silin hatta tekrar indirirsiniz. Bana sorarsanız restart atıp yeniden açın derim ama restart atmayacaklar için dörev yöneticisinden gameloopun işlemlerini tamamen sonlandırın. Sonra temp temizliği yapın. Yaptıktan sonra tekrardan deneyin. Bende olduğu zaman böyle yapıyordum düzeliyordu.
denedim bunuda reset attım pc ye yok hile ile ilgili bir sorun var
olmuş olabilir bilmiyorum kanka ondan soruyorum zatentencent gameloop olmadı mı?
emülatör oynuyorsan var ve hile sitesindesin farkındaysanbu konuda yardımcı olamam ama benc mobil de hile yapmaya gerek yok