sag tarafımın üst tarafını kullanamıyorum ilk 3 gün ödem falan olabilirmiş ondan şüpheleniyorum sonra yavaş yavaş azalarak iniyomuş şişlik. baktık olmadı doktora giderim gene intihap kapınca napıyorlar bir bilgin varmı antibiyotik falanmı veriyorlar?Kardeşim ağrılı bir şişlik varsa iltihap kapma olasılığı yüksek. Başka ne tür belirtiler var?
İntihap kaparsa o bölgeyi tekrardan doktor temizleyip ağrı kesici ve antibiyotik yazar sanasag tarafımın üst tarafını kullanamıyorum ilk 3 gün ödem falan olabilirmiş ondan şüpheleniyorum sonra yavaş yavaş azalarak iniyomuş şişlik. baktık olmadı doktora giderim gene intihap kapınca napıyorlar bir bilgin varmı antibiyotik falanmı veriyorlar?
İltihap kaparsa antibiyotik vermesi lazım fakat diş çekilince sinirlerin ölmesi lazım iltihap yapmaması lazım yani bence sen gene git doktora zaten devlettemi oldun randevuyu 10 gün sonraya veriyor.sag tarafımın üst tarafını kullanamıyorum ilk 3 gün ödem falan olabilirmiş ondan şüpheleniyorum sonra yavaş yavaş azalarak iniyomuş şişlik. baktık olmadı doktora giderim gene intihap kapınca napıyorlar bir bilgin varmı antibiyotik falanmı veriyorlar?
özelde kankaİltihap kaparsa antibiyotik vermesi lazım fakat diş çekilince sinirlerin ölmesi lazım iltihap yapmaması lazım yani bence sen gene git doktora zaten devlettemi oldun randevuyu 10 gün sonraya veriyor.
kendin çıkartmışsın ama damagına falan bir zarar vermeyesin?dün kırılan dişimi kendim çıkardım 8 9 dakika sonrasında bişeyler yedim şişlik yok ve hiçbir zaman olmadı (son derece kansızlığımda var)
Burasının hile formu oldugunu bende biliyorum fakat artık pubg mobile yada cs den başka birşey konuşulmuyor arada dertleşmek lazım.Burası hile formu derdini söylemen normal ama, burada ki arkadaşlar doktor olmadığı için sana "tıbbi" anlamda yardım edemezler, ancak birkaç öneride bulunabilirler, bu forum için gereksiz bir konu olmuş, doktora tekrar gitmek senin için daha yararlı olacaktır eminim, geçmiş olsun.
Cümlenin başında da dediğim gibi derdini söylemende bir problem yok, ben sadece konuya yorum yazan insanların önerilerinin geçici bir çözüm olacağını söylüyorum.Burasının hile formu oldugunu bende biliyorum fakat artık pubg mobile yada cs den başka birşey konuşulmuyor arada dertleşmek lazım.