%appdata% klasörüne girip ws isimli dosyayı farklı bir ws dosyasıyla değiştirebilirsinwindsharpda nasil cfg yükleniyor bilmiyorum da rica etsem söyleyebilecek biri varmı?
teşekkür ederim cevabın için%appdata% klasörüne girip ws isimli dosyayı farklı bir ws dosyasıyla değiştirebilirsin
https://memoryhackers.org/konular/l...llendi-15-09-2020.168753/page-29#post-3299675windsharpda nasil cfg yükleniyor bilmiyorum da rica etsem söyleyebilecek biri varmı?
peki dosyayı değiştirdikten sonra hile açık değilken main hesapla oyuna girsek hilesiz iken o hesapta ban yer mi dosyadan dolayı ?%appdata% klasörüne girip ws isimli dosyayı farklı bir ws dosyasıyla değiştirebilirsin
Öyle olmaz scripti inject ettiğin hesap ban yer sadecepeki dosyayı değiştirdikten sonra hile açık değilken main hesapla oyuna girsek hilesiz iken o hesapta ban yer mi dosyadan dolayı ?