Uzman Üye
Evet arkadaşlar; WindSharp artık 1 günde ban atar hale geldi. Bunun ban dalgasıyla alakası yok. League of Legends Anti-Cheat yakalıyor tekrardan düzenlenmesi gerekiyor.
Kanka bende yedim2günde 2 hesap ile yedim.asıl hesabımla elmas 2 ligine kadar cıkmıstım.3sezondur ilk defa yedim.Normalde lig sıfırlanırken ilk 15gün girmezdim.İşte eşşekligimin sonucu![]()
what are features that u turn it off?Hello i am not banned and i play 2 daysscript yasou/ezreal/leesin
Adminlerin Scripti tekrardan gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyorum artık.ban dalgasıyla alakası yok katılıyorum artık hesap açıyoruz 3 oyun sonra ban atıyor
Valla ben tüm hesapları kaybettim gitti sadece eskiden açıpta bayaadır girmediğim hesaplar yememiş 3 tane hesap kaldı birisi zaten main yazık oldu dikkatsizlikten oldu hep2günde 2 hesap ile yedim.asıl hesabımla elmas 2 ligine kadar cıkmıstım.3sezondur ilk defa yedim.Normalde lig sıfırlanırken ilk 15gün girmezdim.İşte eşşekligimin sonucu![]()
kesinlikle 1 bilemedin 2 gün max yiyorsunben yemedim fakat şimdi denersem yermiyim
you turned evade off?Bende şimdi yedim