Upload hızım 5 mb almama rağmen 1 gösteriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Katılım
17 Ağu 2021
Mesajlar
8
Tepki puanı
1
Yaş
25
4 HİZMET YILI
Hocam ödenmemiş fatura olabilir. Reset atmayı denemediysen deneyebilirsin. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçmekte fayda var
 
Onaylı Üye
Katılım
22 Ağu 2021
Mesajlar
64
Tepki puanı
9
Yaş
36
4 HİZMET YILI
Eline sağlık dostum çok yardımcı oldun şuan buradan ölçme yaptığım zaman indirme hızım normal olması gerektiği gibi yükleme hızım upload speedtest.net de yaptığım zaman 1.02 senin önerdiğin sitede 2.72 hangisi doğru gösteriyor nereden bilebilirim? jitter olayı da 9.19 sabit şuan upload ım arada 4 falan gösteriyor tekrar geri düşüyor ama dün superonline'ı aradığım zaman kablolu bağlantı durumunda 10 mbps almanız gerekiyor diyor aldığım hız 2 bu nasıl bir saçmalıktır diye soruyor insan.
dostum bizim ülkede cok garip o bak ben eskiden world of warships oynuyordum bi gün sunucuya giremedim oyun almadı aradım taradım yok anasınıs atim öyle bi hata yok , ulan dedim bu mal türknet türknet dedigimde altyapi telekomun ve cook puştlugun döndügü bi yer benim işyerim 12 mbit zor aliyorum ve jitterim cok yüksek 50 lere cikio bazen 5k ping yiyordum neyse dedim bunlar acaba portları değiştirirken beni salak saçma bi yere takmiş olabilir orasıda burayi engellio olabilrmi vpn ile deneyteyim dedim vpn ile oyuna girdim gerizekalı angutlar beni nasıl bi porta baglamislarsa wows sunucuları engelli orada giremiyosun sonra arayip sordugumda nasil olur falan filan anlamadı tabi gerizekali olayi youtube video yükleyip link attim öyle düzelttirebildim. uzun lafın kısası sadece bilgisayarini kablo ile bagla başka kimse olmasın internetten emin ol cihazin update vs yapmasin direk test et verdigim siteden çikan sonuç %100 nettir neticede her baglandıgın sunucu türkiyede degil avrupa odaklıyız oyunlarda oradaki sonuçlar senin için garanti içerir. jitterin ayrica yüksek fiber jitter 2 yi geçmemeli orada birde cep telefonundan test et malum bilgisayarinda da saçma bişey olabilri ama düşük ihtimal sonundada superonline tyada kimse saglayicin baskı ytapman gerek salaga yatmakta üstlerine yok yalan ise 1. kural yalansız temsilci olunmaz egitimde ilk öğrettikleri şey temsilci adaylari göreviniz ve amacını ne olursa olsun şirketi korumaktır yalan söylemeyi bilmeyen buradan gitsin :)
 
No Life King
Onaylı Üye
Katılım
10 Eyl 2018
Mesajlar
66
Tepki puanı
5
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
My internet used to be like that to but when we upgraded it to FIBER it matches the download speed.
 
Onaylı Üye
Katılım
20 Ara 2016
Mesajlar
56
Tepki puanı
4
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
servis sağlayıcısında boş kota yoktur ondan 1mb gösteriyor olabilir servis sağlayıcınıza danışmanızı öneririm.
 
AytekinBalaban
Onaylı Üye
Katılım
17 Mar 2017
Mesajlar
58
Tepki puanı
6
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bazen bu tip sorunlar ile karşılaşa bilirsin alt bence internet sağlıyıcınla bir görüş
 
Onaylı Üye
Katılım
3 Eyl 2017
Mesajlar
63
Tepki puanı
2
Ödüller
7
Yaş
31
8 HİZMET YILI
Hocam bu sorunun benzerini ben de yaşadım. Paketimi yükselttim ve aksine hızım düşmüştü. Müşteri hizmetlerini aradığımda oradan bir şeyler yaptılar ve hızım düzeldi. Bence bunu müşteri hizmetleri ile ilk önce bir görüş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst