savaşçı dan bahsediyorsun galiba dostumkanka metin 2 de kasli bitane karakter vardı o cok iyi
neden lycan kullanımıcan bence ıyı bır karakterArkadaş grubumuzu 2 ye bölen soru bu arkadaşlar metin 2 PVP de kasılmak için sizce hangi karakter kullanılmalı? (Lycan hariç)
Şaman iyleştirme.Arkadaş grubumuzu 2 ye bölen soru bu arkadaşlar metin 2 PVP de kasılmak için sizce hangi karakter kullanılmalı? (Lycan hariç)
kankam lycan sız server giriyorum genelde o yüzden kuşak falan yok ben biraz eski tarz takılıyorum 1 105neden lycan kullanımıcan bence ıyı bır karakter
Büyülü sıra hacımArkadaş grubumuzu 2 ye bölen soru bu arkadaşlar metin 2 PVP de kasılmak için sizce hangi karakter kullanılmalı? (Lycan hariç)
dostum sura der geçerim karakter kolay kolay öldüğü yok ve fazlasıyla hasar atıyosun savaşcı falan alma sakınArkadaş grubumuzu 2 ye bölen soru bu arkadaşlar metin 2 PVP de kasılmak için sizce hangi karakter kullanılmalı? (Lycan hariç)