Teknik servise götürebilirsin ancak şunu unutma ekran kartı tamirleri genelde çok güvenilir olmaz. Tamir olsa bile birkaç gün veya hafta içinde tekrar arıza yapabilir. Bunu göz ardı etme hocam.
Değişim olmuyor diye biliyorum ben de hocam. Bi aralar benim de ekran kartı yanmıştı verdim 300 TL tamir ettirdim bir kaç güne tekrar görüntü gitti sıkıntılı bir durum.Peki hocam değişimi oluyormu bu ekran kartların bi yerde okudum gömülü, değişimi olmaz falan diye okumuştum
well play but low FPS need strong NIVIDAHello guys, they said my computer HP Pavilion G6 AMD graphics card was burned and I am currently using canceled Intel. Can we replace or repair AMD?
Ekli dosyayı görüntüle 83049
kendin değiştirmeyi biliyorsan değiştir tamirciler çok güvenilir değilMerhaba gençler, bilgisayarım HP Pavilion G6 AMD ekran kartım yandı dediler ve şu an iptal Intel'i kullanıyorum. AMD'yi değiştirebiliyor muyuz veya tamiri oluyor mu?
Ekli dosyayı görüntüle 83049
cepliyorlar yaparçaları değişmesinler![]()