Selamun Aleykum öncelikle, dword wip hack Ban Tesetlikten çıkmış gördüğüm kadarıyla fakat güncelleme tarihi 06.05.2017 ban testteykende 06.05.2017 değilmiydi bunu anlatırmısınız veya benim kafamda sıkıntımı var ?
Wolfteamın kurulu olduğu yere gir,IMG klasörü içinde cshell.dll var onu sil problemsiz girersin.Bişe diyicem ben enter bug gunun player dosyasını kurdum o günden beri wolftü dword hileli giremiyorum ama hilesiz açınca girebiliyor bunu nasıl çözücem Programı indiremeyenler sölesin link atayım
En son 6 mayısta hile güncellendi ve ban test olarak sunuldu, 1 haftadır da ban atmayınca herhangi bir güncelleme yapmaya gerek duymadık ve kaldırdık ban test ibaresini.Selamun Aleykum öncelikle, dword wip hack Ban Tesetlikten çıkmış gördüğüm kadarıyla fakat güncelleme tarihi 06.05.2017 ban testteykende 06.05.2017 değilmiydi bunu anlatırmısınız veya benim kafamda sıkıntımı var ?