f11 yap 2 kere öyle geliyor bendearkadaşlar lobide hile ekranı geliyor fakat oyuna girdiğim zaman wall hack çalışmıyor sebebi nedir aceba ?
teşekkür ederim çözüldüSisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın.
DirectX+ -Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Visual C++ Paketleri -Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
Herhangi bir Adblocker varsa devre dışı bırakın, ayrıca FaceIT Anticheat ya da Vanguard varsa kaldırın.
Gameloop ayarlarından render modunu DirectX+ olarak seçiniz.
Çalıştır (Windows+R) kısmında "winver" yazarak öğrenebilirsiniz. Ekran görüntüsü olarak eklerseniz sevinirim.
Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, "Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap" girdikten sonra aşağıdaki kırmızı ile işaretli kısımdan indirebilirsin ;
Ekli dosyayı görüntüle 90214