Onaylı Üye
Çok belli etmessen ve çok da report ymezsen legit bir şekilde kullanırsan baya bir süre ban yemezsinLoLde SC ile hesap kasmayı düşünüyorum birçok hesabı kasmak gibi bir planım var acaba ban yer miyim ?
Çok belli etmessen ve çok da report ymezsen legit bir şekilde kullanırsan baya bir süre ban yemezsinLoLde SC ile hesap kasmayı düşünüyorum birçok hesabı kasmak gibi bir planım var acaba ban yer miyim ?
ben sadece bir bot hesabımda sadece 1 aram attım 1 hafta sonra ban yedim anasını satıyım ne alaka ozamanşuanda kullanımlarda ban oranı sadece report sistemi üzerinden oluyor çok belli etmeden oynar isen çok sorun olmaz
yan hesabından oynaLoLde SC ile hesap kasmayı düşünüyorum birçok hesabı kasmak gibi bir planım var acaba ban yer miyim ?
Hocam ne zamandır kullanıyorsun ve hangi ayarlarda paylaşabilir misin?ban yeme yok safe ben arkadaslarimi boostluyorum bi sorun olmuyor
scriptin ud kalması ve hesabın botted olması nedir hocam açıklarmısınScript ud kaldığı sürece bir problem olmaz ve hesabın botted da olmaması lazım aynı zamanda onun dışında belli edip etmemekle bir alakası yok evade'yi kısıp kısmamanla da bir alakası yok ilk saydığım etkenlerden dolayı hesabın ban yer yoksa kökleyebilirsin tüm ayarlarını
th falan oynarsan fazla ban yemezsin belli etmediğin sürece bir de pre bulduğunda çok rahat lig kasarsın onun sc kullanmasına gerek yok sadece ortalama bir adc gibi oynasa yeter sen taşırsın zatenLoLde SC ile hesap kasmayı düşünüyorum birçok hesabı kasmak gibi bir planım var acaba ban yer miyim ?