2. grup gözlük takma zorunluluğu olan kişiler A2 motor ehliyeti alabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Katılım
16 Mar 2018
Mesajlar
808
Çözümler
1
Tepki puanı
70
Ödüller
8
Yaş
35
8 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar. Ben motor için A2 ehliyete yazılacağım.
Devlet hastanesinden randevu alıp gittim. Vezneye 300 TL'yi ödeyip doktorun yanına gittim. Beni hiç muayene etmeden ve bakmadan sağlık raporuna 2. grup sürücü olur diye işaretlemiş. Sağlık raporu arkadaşlar. 3 seçenek var: 1, 2 ve 3. grup olamaz sürücü gibi.

Benim anlamadığım da 2. grup gözlüklü takma zorunluluğu olan sürücü için verilen bir seçenek. Doktor bana neden 2. grup sürücü olur seçeneğini işaretledi? 2. grup sürücü olur raporla A2 motor ehliyeti alabilir miyim?

Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Bilgisi olanlar yazsın. Bu olay, biraz canımı sıktı. Hayatımda hiç gözlük takmadım. Rapor belirlenmiş. Seçenek gözlük takmak zorunda mıyım?
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Katılım
23 May 2024
Mesajlar
301
Tepki puanı
13
Yaş
21
2 HİZMET YILI
alırsın kanka bi sorun olmaz benim babam almıştı yaşı ilerlemiş olmasına rağmen
 
Onaylı Üye
Katılım
12 Haz 2024
Mesajlar
52
Tepki puanı
1
Yaş
28
2 HİZMET YILI
alabilirsin ama dikkatli ol kk gözlükle motor kullanma biraz zor olabilir
 
Süper Üye
Katılım
16 Mar 2018
Mesajlar
808
Çözümler
1
Tepki puanı
70
Ödüller
8
Yaş
35
8 HİZMET YILI
Durumu öğrendim Arkadaşlar sıkıntı olmuyomuş ,
Şuan yazılan herkes genel 2 grup sürücü olur veriliyo.

Kurs tekrar bunu düzenlemeye alıp tekrar sağlık rapor verirken belirtiyo kullanmadığı gözlük 2 YIL Stajyer ehliyet var 5 yıl yenilemeye gidince tekrar muayene oluyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst