moruq 1 hiçbir oyunda afk kalmıyorum ranked girerkende böle oluyoroyunlarda afk kalman filan o yüzden böyle normal un ranked girmen lazım heralde
nasıl yani 5 oyundan sonra ban gidiyor ?Krşm afk kalırsan 5 oyun boyunca 20 dk afk cezasi aliyorsun. 5 oyundan sonra ban gidiyor.
öncelikle teşekkürlerde 5 oyunu nerede atıcam ?Kardeşim LoL'ün LeaveBuster sayesinde oyundan çıkmasanda afk kaldığın durumlarda bu program sayesinde sana ceza veriliyor. Genelde 20 dk değil de 10 dakika falandı fakat sen ceza yedikten sonra yine leavebuster yüzünden ceza yersen 20 dk ye çıkıyor. 5 eşleştirmeli oyun boyunca düşük sıralama cezası yedin. Yani kısacası 20 dakika beklemedikçe oyun arayamıyorsun. Gireceğin oyun fark etmiyor. İstersen ARAM'a girersin, ister dereceli, ister de normal gir fark etmiyor. 5 oyun atman yeterli. Geçmiş olsun. AFK kalmadım diyemezsin. Garip bir durum olur çünkü. Tabi senden başka oynayan yoksa.
Edit : Seni raporlayan oyuncular bu cezaya yakalanma oranlarını arttırıyor. Özellikle güzel bir açıklama yazmışlarla. Kendimce tecrübelidir. (Ben güzel bir açıklama yazmıştım. Gerçekçi olan ve bana cezalandırıldığı hakkında teşekkür mesajı geldi.)
Fark etmiyor. Eşleştirmeli oyun olması yeterli. Özel oyun odaları değil yani.öncelikle teşekkürlerde 5 oyunu nerede atıcam ?