Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hilede sıkıntı yok. Sadece eskiden çok tınlamayan görevliler artık işini yapıyorlar ve fazla ilgileniyorlar. Report yememeye özen gösterin. Yerinizde olsam belli bir müddet kullanmam hile. İster istemez belli edersiniz.
Hilede hiçbir problem yok ben gaza geldım araplar yüzünden hata bende aynı şekilde 6-9 kıll arası takılıp 1.likle devam ettim plata kadar ordan sonra araplar zorluyor en son tac^da aım actım ondan ban yedım yoksa saglam hıle undetected.
Arkadaşlar hileden dolayı istatistik berbat hale geldi bende buradan hileyi indirdim başka çare kalmadı diyerek. Sıfırdan hesap açtım hileli bir şekilde aim kullanmayı tercih etmiyorum birlikte oynamak isteyen varsa ID:5460355498 eklerseniz sevinirim.